Thursday, 9 September 2021

Den Uafhængige: Kendt kommunist kritiserer Inger Støjberg

 Journalister elsker at tale negativt om islamkritikeren Inger Støjberg, fordi de er uenige med Støjberg.

Og skal Støjberg ned med nakken, så inviterer mediefolkene en journalistkollega, der som tidligere kommunist forberedte sig på væbnet og voldelig kamp.

“Vi vil tjekke om, Inger Støjberg lyver,” lyder det fra værterne i Den Uafhængige, der sender morgenradio og nyheder på alle hverdage.

Radioværterne afslører, at deres udgangspunkt er, at tidligere integrationsminister Inger Støjberg lyver, når hun kommunikerer med offentligheden.

Det svarer til at erklære, at man vil undersøge om Sikandar Siddique er en pakistansk pædofil eller om Mattias Tesfaye er en afrikansk voldtægtsmand. Mistanken bruges til at sprede rygter.

“Lyver Inger Støjberg?” siger nyhedsværten Asger Juhl for åben mikrofon.

Det handler for nyhedsmediet Den Uafhængige om at plante et ord - lyve - i hovedet på lytterne, selvom journalisterne ikke kan bevise deres påstand.

For at cementere den negative stemning omkring Inger Støjberg lader nyhedsværterne deres kollega Ulrik Dahlin kommentere den verserende barnebrudsretssag, hvor den tidligere minister er på anklagebænken.

66-årige Ulrik Dahlin har en fortid som kommunist. Maoist for at være præcis. Han har været medlem af flere kommunistiske partier, og han ønskede, at der skulle antændes et voldeligt oprør i Danmark.

“Som yngre mente jeg i ramme alvor, at danske arbejdere snarest muligt skulle bevæbnes med henblik på en voldelig revolution,” udtaler Ulrik Dahlin i 2012.

Ulrik Dahlin bliver en del af ledelsen i den maoistiske organisation ‘Kommunistisk Forbund Marxister-Leninister’.

Senere bliver kommunistorganisationen omdannet til KAP - Kommunistisk Arbejderparti, og Ulrik Dahlin fortsætter sin venstreekstreme bane.

Medlemmerne af Kommunistisk Arbejderparti går til skydetræning, og partikammeraterne organiserer sig som en decideret illegal undergrundsbevægelse, der blandt andet består af ‘terrorceller’, hvor medlemmerne ikke kender hinandens identiteter.

Dette er chokerende tæt på den opbygning, man kender fra terrorgrupper som Islamisk Stat og Al-Qaeda.

Ulrik Dahlin får følgeskab i Kommunistisk Arbejderparti af de kendte journalister Peter Øvig Knudsen og Jørgen Ramskov. Sidstnævnte bliver senere tv-direktør i Danmarks Radio samt direktør for licenskanalen Radio24syv.

Den prisbelønnede journalist, Ulrik Dahlin, havde en karriere som voldsglad kommunist i mindst 10 år.

Da Ulrik Dahlin får lov til at analysere retssagen mod Inger Støjberg i nyhedsmediet Den Uafhængige, er udfaldet ikke overraskende.

Ulrik Dahlin er stærkt negativ og kritisk over for Inger Støjberg.

“Man kunne ikke forestille sig, at en narkopusher ville køre en hjemmeside med sine synspunkter, mens vedkommende var hovedperson i en retssag,” siger Ulrik Dahlin og henviser til Støjbergs hjemmeside, hvor hun kommenterer den verserende rigsretssag.

Inger Støjberg stigmatiseres, når hun sammenlignes med en narkokriminel.

Ejeren af Den Uafhængige, Asger Juhl, er tæt forbundet til den yderste venstrefløj. Asger Juhl har tidligere medietrænet Enhedslistens chefideolog og kandidat, Pelle Dragsted. En fængselsdømt politiker, der ligeledes er kendt for sin voldelige fortid på venstrefløjen.

Enhedslisten blev dannet i 1989 af en sammenslutning af partier, der blandt andet havde rødder i kommunismen.

Asger Juhl og journalistkollegaerne på Den Uafhængige er på ingen måde uafhængige. Der er tale om et medie, der agerer talerør for en tidligere kommunist, der opfordrede til væbnet kamp.

Hvad bliver det næste? Voldelige eksnazister, der kommenterer på Det Radikale Venstres flygtningeudspil?


*

Læs om Den Uafhængiges vært Alexander Wils Lorenzen, der i månedsvis har dobbeltjobbet som seniorrådgiver for Alternativet, mens han leverede “uafhængige nyheder” til danskerne. Du kan læse artiklen her


Se også Bonnichsen tog fejl: Bataclan-terrorister kom til Frankrig med flygtningestrøm, 130 døde, 400+ sårede

No comments:

Post a Comment