Wednesday, 4 August 2021

Berlingske grebet i fake news: Lyver om opbakningen til Dansk Folkeparti

 

Det statsstøttede medie Berlingske er grebet i en vaske ægte løgnehistorie, der skal tilsværte den nationalsindede højrefløj.

I Berlingskes papiravis, der udkommer 1. august 2021, bringes et foto af DF’s partileder Kristian Thulesen Dahl, der holder tale ved Folkemødet på Bornholm.

Billedet viser en masse tomme tilskuerpladser og en enkelt tilskuer. Berlingske fortæller dermed historien om, at ingen gider høre Kristian Thulesen Dahls tale.

Det viser sig, at fotografen med vilje har fravalgt de mere end 100 tilskuere, der er mødt op på Folkemødepladsen i juni 2021.

De mange tilhørere har på grund af en stegende hedebølge taget plads i skyggen. Thulesen Dahl taler altså IKKE foran en mennesketom plads.

Berlingske har tydeligvis villet miskreditere Dansk Folkeparti, fordi partiets holdninger ikke flugter med mediets islamvenlige perspektiv.

Det er kun få måneder siden, at en artikelserie i Berlingske hjalp en fængslet Islamisk Stat-terrorist til Danmark. Den bandekriminelle muslim hævdede - sammen med Berlingskes nyhedschef Simon Andersen - at han havde været hemmelig agent for den danske efterretningstjeneste i Syrien.

Berlingskes falske nyheder er en skamplet på dansk journalistik.
Se også
Men In Blacks iranske talsmand Ali Sufi: Nye Borgerlige er nynazister

1 comment: