Friday, 2 April 2021

Politisk chok: Naser Khader ville dræbe og slagte homoseksuelle

 
I folketinget sidder den muslimske politiker, Naser Khader, og ruger over en kulsort islamistisk fortid.
 
Naser Khader har tidligere erklæret - højt og tydeligt - at alle bøsser og lesbiske skal slagtes i et regulært islamisk massedrab.
 
Der kan trækkes en lige linje til modbydelighederne i Islamisk Stat, hvor terroristerne smed homoseksuelle ud fra hustage. Andre blev henrettet på kalifatets pladser.
 
Naser Khaders voldsomme drabstrusler falder i begyndelsen af 1980’erne, da han går på Rysensteen Gymnasium i København.
 
På dette tidspunkt er Khader en af de eneste ikke-vestlige indvandrere på gymnasiet. I 2016 er det antal vokset til op mod 50 indvandrerelever.
 
Den unge Naser Khader er kommet til Danmark i 1974, men de mange år i det danske samfund stopper ikke det muslimske had til homoseksuelle.
 
Et par år efter dødstruslerne mod de homoseksuelle bliver den dengang 20-årige Naser Khader tvangsgift med sin kusine, der bor i Syrien.
 
Da Naser Khader senere fortryder fætter/kusine-ægteskabet bliver han pålagt at betale en erstatning til kusinen. Shariaregningen lyder på 20.000 kroner.
 
Naser Khader låner pengene af en kvindelig rektor på Rysensteen Gymnasium. Det uddannelsessted, hvor Khader tidligere har truet med at dræbe alle homoseksuelle.
 
Senere indleder Naser Khader et kæresteforhold til islamisten Sherin Khankan, der ligesom Khader har syrisk baggrund.
 
Sherin Khankan, der i dag arbejder som imam, har tidligere beskrevet sharialoven og den straf, der rammer utro kvinder - 100 nådesløse piskeslag.
 
Kærlighedsforholdet til Naser Khader går i vasken, og islamisten Sherin Khankan bliver i stedet gift med en pakistansk mand.
 
Sherin Khankan er i øvrigt barndomsveninde med Nye Borgerliges Pernille Vermund. Sherin Khankans ekskæreste - Naser Khader - er med til bryllupsfesten, da Vermund bliver gift i foråret 2019.
 
Under opvæksten i Syrien går Naser Khader på en koranskole i en lille landsby, der ligger uden for hovedstaden Damaskus. Her får Khader, der senere skal blive dansk folketingspolitiker, en streng islamisk opdragelse.

I Danmark sprænger en politisk bombe, da det sidst i 2010’erne kommer frem, at Naser Khaders to radikaliserede niecer har meldt sig til terrorgruppen Islamisk Stat.
 
Ved samme lejlighed bliver det afsløret, at et af Khaders familiemedlemmer har lovprist Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein, da han deltager i dobbeltmorderens islamiske begravelse i februar 2015.
 
Den konservative folketingsmedlem bliver rasende - men ikke på sine radikaliserede familiemedlemmer. Naser Khader anklager i stedet Stram Kurs for at minde om ‘islamister’.
 
I samme omgang bruger Naser Khader homoseksualitet i et nedladende retorisk angreb på et medlem af Stram Kurs.
 
Meget tyder på, at Naser Khader - flere årtier efter sine drabstrusler - stadig har et anstrengt forhold til homoseksualitet.
 
Både folketingspolitikeren Jan E. Jørgensen og Carlsbergs pressechef bakker op om Khaders homofobiske optræden på de sociale medier.
 
Naser Khader tager ikke konsekvensen og forlader den homofobiske lovreligion islam.
 
“Jeg er muslim,” skriver Naser Khader i et debatindlæg i 2019.
 
Ved samme lejlighed understeger Naser Khader, at han af samme grund ikke er medlem af den danske folkekirke, der eksempelvis tillader homoseksuelle præster.
 
Naser Khader har siden 2009 været medlem af Det Konservative Folkeparti. Her lever partilederen, Søren Pape Poulsen, i et åbent homoseksuelt parforhold med en ikke-vestlig indvandrer.
 
Det sidste punktum i historien om Naser Khaders kulturberigelse er ikke sat endnu.


Se også
Mediehetz mod Mette Thiesen: Her er journalisternes hemmelige og islamofile netværk

No comments:

Post a Comment