Monday, 12 April 2021

Nazianklager mod ‘Men In Black’: Demonstrant hæver højre arm og hilser

 
Endnu en bizar skandale har ramt aktivistgruppen, der går under navnet Men In Black / MIB.
 
I forbindelse med en demonstration, der løber af stablen i København lørdag aften, ses en sortklædt og maskeret mand, der hæver og strækker armen flere gange.
 
Den berygtede armhilsen er historisk forbundet med det forhadte naziregime i Tyskland, der kostede millioner af menneskeliv.
 
Manden, der hæver højre arm og hilser, er identisk med den 28-årige familiefar, Tino Poul Dalberg Schultz Kristensen, der bor i Horsens.

Tino Dalberg nægter enhver forbindelse til nazistmiljøet.
 
“Der har desværre været en uheldig situation hvor jeg gestikulerer ... Det er blevet taget som om, at jeg er nazist”, fortæller Tino Dalberg.
 
Den hævede højre arm skulle, ifølge Tino Dalberg, være løftet til en socialistisk slagsang med titlen ‘Mette Ciao’.
 
Den oprindelige melodi - der har fået en dansk tekst, der omhandler statsminister Mette Frederiksen - er en italiensk arbejdersang fra Anden Verdenskrig. Sangen bruges flittigt i det venstreradikale miljø i Danmark.
 
En video fra demonstrationen, som Men In Black har lagt på Facebook, viser, at der ikke bliver sunget i det øjeblik, hvor Tino Dalberg hæver højre arm og hilser.
 
På videoen høres disse slagord fra Men In Black-forsamlingen: “Frihed for Danmark - vi har fået nok.” Men altså ingen socialistisk slagsang.
 
Den armhilsende Tino Dalberg fortæller, at hans søster har italienske aner. Italien var oprindeligt hjemsted for diktatoren Benito Mussolini. Hans fascistiske styre knyttede tætte bånd til Adolf Hitlers naziregime under Anden Verdenskrig.
 
Tino Dalberg understreger, at hans forlovede er delvis afrikaner.
 
Men In Black-bevægelsen er tidligere blevet forbundet med voldelige fraktioner i fodboldmiljøet. Desuden trækker Men In Black tråde til det kriminelle indvandrermiljø.
 
Den våbentrænede afghanske migrant, Khaled Rahman Osmani, der håndterer maskingeværer i sit hjemland, har sværget troskab til organisationen.
 
“Jeg er all in og i front. Ved næste demonstration vil du se mig forrest,” udtaler Khaled Osmani.

De sortklædte aktivister huser også den bandekriminelle palæstinenser, Shadi Imad El Chofani, der har medvirket til ildspåsættelse af en dansk børnehave.
 
Shadi Chofani er forbundet til nazismen og antisemitismen. Den kriminelle muslim har ærgret sig over, at Adolf Hitler ikke gjorde arbejdet færdigt, da nazihæren slog millioner af jøder ihjel.

En 27-årig afrikaner, med tilhørsforhold til Men In Black, sidder lige nu varetægtsfængslet. Han er sigtet for seksuelle overgreb mod adskillige mindreårige drenge i fodboldmiljøet.
 
Flere iagttagere af det voldelige hooliganmiljø siger, at en hilsen, hvor højre arm strækkes ud, er helt normal blandt visse fodboldfans.
 
Men In Black-bevægelsen har ikke udtalt sig offentligt om den kontroversielle armhilsen i bevægelsens demonstration.
 
*

No comments:

Post a Comment