Monday, 5 April 2021

Kvinde skuddræbt af eksmanden: Nu er hun slettet fra arbejdspladsen i stilhed

 
For knap en uge siden udånder 62-årige Elin Frank Just i indkørslen hos naboen. Hendes ægtemand i mere end 30 år har skudt hende i ryggen med et oversavet jagtgevær på få meters afstand.
 
Det voldsomme skuddrab sker for øjnene af parrets to voksne sønner samt drabsofferets svigerinde.
 
“Ikke hver dag jeg står overfor et oversavet jagtgevær, og ser min kære svigerinde blive skudt på klos hold - bagfra og trængt op i en krog,” fortæller den mordanklagede mands søster efter drabet.
 
Voldsomhederne foregår på en stille villavej i Horsens, og politiet kan få minutter efter anholde den våbentrænede eksmand. Parret var midt i et problematisk brud i det mangeårige ægteskab.
 
Elin Just arbejdede i mere end 40 år hos en tandlægeklinik i Horsens, hvor hun fungerede som klinikassistent og receptionist.
 
I efteråret 2017 kunne Elin Just fejre jubilæet på en lokal beværtning sammen med sin søn og den daværende ægtemand. Få år senere er sidstnævnte anklaget for skuddrabet på den 62-årige klinikassistent.
 
“Kære søde Elin. Kæmpe stort tillykke med de 40 år hos tandlægerne...For mig har du altid betydet stor tryghed,” lyder det fra en trofast kunde hos tandklinikken.
 
Hos Tandlægerne Rådhustorvet, der ligger i det central Horsens, har man taget konsekvensen af det voldsomme kvindemord, der har ramt byen.
 
Kort efter skuddrabet sletter tandlægeklinikken Elin Frank Just fra medarbejderoversigten på klinikkens hjemmeside.
 
Der har ikke været nogle mindeord eller taksigelser fra Tandlægerne Rådhustorvet - hverken på klinikkens hjemmeside eller de sociale medier.
 
Over 40 års tro tjeneste er slettet med et pennestrøg - i al stilhed og diskretion.
 
Den 61-årige eksmand er sigtet og varetægtsfængslet for skuddrabet på Elin Frank Just. Han nægter sig skyldig.
 
*

2 comments:

  1. Klart hun er slettet ! Du kan jo ikke kontakte hende mere. Sku da værre hvis hun står som 'aktiv og er død.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, men man kunne vel godt have skrevet et mindeord?

      Delete