Friday, 16 April 2021

Hans Hyttel blev beskyldt for at voldtage sortes sag, nu laver han fakkeloptog mod had mod jøder

 

Amnesty International 's lokalafdeling i Aalborg og foreningens lokalformand Hans Hyttel står fredag aften bag et arrangement mod det hærværk, der blev begået mod en jødisk kirkegård i Aalborg for et par uger siden. 

Hans Hyttel er mest kendt i offentligheden, fordi Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter har beskyldt ham for at voldtage sortes sag. 

Bwalya Sørensen har leveret følgende karakteristik af Hans Hyttel:

"Han (Hans Hyttel, red.) lyver lodret. Vi (BLM, red.) var faktisk først. Det racistiske i alt der her er, at man tror på ham (Hans Hyttel, red.), og kriminaliserer BLM. Men at lyve – lodret løgn – og starte en svinekampagne, fordi Black Lives Matter gerne vil holde en… trommeslag….Black Lives Matter kamp-event. Og så skal hvide mennesker jage os væk. Det er ‘white supremacy’ og racisme, misogynistisk svineri (misogynistisk = had eller meget stærke fordomme over for kvinder, red.) for at sige det mildt."

Ifølge Bwalya Sørensen er Hans Hyttel altså løgner, racist, kvindehader og en person, der benytter sig af white supremacy. 


Raceaktivist Bwalya Sørensen giver den ifølge Sørensen racistiske og fornærmende white supremacist Hans Hyttel en opsang hos BT.


Om Hans Hyttel med aftenens demonstration også kommer på kant med de jøder, han påstår at ville beskytte, må tiden vise. 


Se også
Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

No comments:

Post a Comment