Saturday, 3 April 2021

Direktør for brancheorganisationen Danske Biografer jubler over coronapas: Han er socialdemokratisk folketingskandidat

 




Hos TV 2 Nyhederne fortæller direktøren for brancheforeningen Danske Biografer, Lars Werge, at han ser det ny coronapas som en ‘fornuftig’ coronaregel.
 
Lars Werge er ikke bare direktør for Danske Biografer, han er også folketingskandidat for Socialdemokratiet.
 
Den kombinerede lobbyist og politiker har en fortid som sportsjournalist på Ekstra Bladet. Lars Werge er folketingskandidat for Socialdemokratiets partiforening i Brønshøj, Husum og Vanløse.

Biografejerne må være stærkt utilfredse med en direktør, der prioriterer statsminister Mette Frederiksens interesser før de hårdtprøvede virksomhedsejere, der står med tomme sæder.
 
Alt tyder på, at danskerne vil blive væk fra biografsalene, hvis en filmoplevelse kræver, at biografgængerne samtidig skal stå i kø i et statsligt coronatestcenter.
 
Socialdemokraten Lars Werge er tidligere formand for Dansk Journalistforbund. En post han måtte sige farvel til efter en periode, hvor fagforbundet var ramt af grove eksempler på sexchikane.
 
Flere unge kvinder, der var ansat i Dansk Journalistforbund, stod frem og fortalte om seksuel chikane fra blandt andet en mandlig fagforeningschef.
 
“Vi har svigtet medlemmernes tillid ved ikke selv at leve op til de forhold, som vi arbejder for alle andre steder. Kære medlemmer, det må I virkeligt undskylde,” lød det fra Lars Werge.
 
Nu kæmper Lars Werge for sin statsministers coronapas, mens han sparker til de økonomisk trængte biografejere, som han var ansat til at skulle hjælpe.
 
De røde venner svigter aldrig hinanden.


Se også
Afdøde Tayfun Kara havde pistolbillede på sin Facebookprofil

No comments:

Post a Comment