Monday, 19 April 2021

Black ‘hærværk’ Matters: Smider grisehoved og blod på uskyldige menneskers hus

 
Natten til lørdag vågnede en chokeret familie og fandt et grisehoved foran hoveddøren samtidig med, at deres hus var smurt ind i dyreblod.
 
Hærværksmændene, der støtter Black Lives Matter-bevægelsen, troede, at der boede et vidne, der havde været i vidneskranken til fordel for den betjent, der anholdte den kriminelle narkoman George Floyd i Minneapolis i foråret 2020.
 
Det pågældende vidne har ikke boet i huset, der ligger i en by nord for San Fransisco, i mange år. Så en intetanende familie fik pludselig hadet fra Black Lives Matter-bevægelsen at mærke.
 
Kort tid efter angrebet på den uskyldige familie blev et kunstværk foran et lokalt butikscenter også overhældt med dyreblod. Gerningsmændene ledsagede deres hærværk med ordene ‘øf øf’.
 
I Danmark bliver Black Lives Matter-organisationen styret af en arbejdsløs kvinde fra Zambia, der deler folk op i hvide og sorte hudfarver, når hun afholder raceopdelte arrangementer.
 
Zambiske Bwalya Sørensen er aldrig blev dømt i en dansk retssal - trods den åbenlyse racisme fra Black Lives Matter-bevægelsens side.
Se også
Kræftens Bekæmpelse forgylder direktør Jesper Fisker

No comments:

Post a Comment