Tuesday, 23 March 2021

Coronabombe: Muslimer trodser loven og fester i flok

 
Coronasmitten har medført, at danskerne har måttet leve med strenge regler i over et år.
 
Samtidig står det klart, at indvandrere fra især muslimske lande har stået for en stor del af de voldsomme smitteudbrud. Ghettoområderne har igen og igen været epicenter for virussmitte, og hospitalssenge på de danske sygehuse har været optaget af ikke-vestlige indvandrere i stor stil.
 
Her ses en gruppe indvandrere, der tilsidesætter coronaloven i den forgangne uge. På dette tidspunkt må grupper på over fem personer ikke forsamles i det offentlige rum.
 
De er mindst 13 indvandrere forsamlet for at fejre det persiske nytår.
 
Der er tændt bål, der bæres shariatørklæde og det kurdiske flag blafrer i vinden . Kurderne er bosat i islamiske lande som eksempelvis Tyrkiet, Irak og Iran.
 
Fotoet er taget i Charlottenlund Strandpark, der ligger nord for København. Datoen er 21. marts 2021. Det var først dagen efter, at forsamlingsforbuddet blev hævet til ti personer.
 
Der har indtil slutningen af marts været en særregel om, at familiemedlemmer og pårørende måtte forsamles, hvis antallet ikke overstiger 10 personer. Selv med den regel in mente overtræder den kurdisk-muslimske gruppe det danske forsamlingsforbud.
 
Danskerne kan se frem til måneder med coronalov og restriktioner, fordi utilpassede indvandrere fra Stormellemøsten og Afrika ikke overholder simple regler.
 
Der er tale om en dominanskultur, hvor man gør, hvad der passer en. Danskerne betaler prisen.


Se også
Jihad: Danske soldater bliver kulturberiget med 13 muslimske raketter

2 comments:

  1. Nu må vi jo se om Elvir (odenseansk muslimsk betjent) har nogen kommentarer denne gang. når div. påbud ikke bliver overholdt fra "den side" ?

    ReplyDelete