Wednesday, 10 February 2021

Socialdemokratiet gav 6-årig tysk dreng mundbind på: Her er historien om regeringens coronapropaganda

 
Lige nu oversvømmes internettet af skandalen om Socialdemokratiets Facebookkampagne, hvor en lille dreng optræder med et mundbind.
 
Det hele har vist sig at være et manipuleret reklamefoto, hvor der efterfølgende er lagt både falsk sne og mundbind på barnet.
 
Her får du den fulde historie om den lille dreng, som Socialdemokratiet har misbrugt til sin coronakampagne.
 
I den lille idylliske by Romrod, der ligger i det centrale Tyskland, bor fotografen Irina Schmidt med sine tre børn og ægtemand.
 
Den kvindelige fotograf foreviger ofte sine egne og andres børn til reklamekampagner for eksempelvis økologiske juletræer, banker og legetøj.
 
I januar 2017 fotograferede Irina Schmidt sin dengang 6-årige søn, Michael, ved familiens hjem i Romrod. Han står smilende med sin lille skoletaske - kun få meter fra sin hoveddør.
 
På dette tidspunkt har lille Michael kun gået et halvt år i skole. Så hans skoletaske er splinterny.
 
Michael ved ikke, at Socialdemokratiet og statsminister Mette Frederiksen fire år senere vil bruge dette billede i en landsdækkende coronakampagne på Facebook.
 
En kampagne der skal vise, at helt små børn kan have coronamasker på, når de færdes udendørs.
 
I vinteren 2017 har lille Michael ikke mundbind på, og det sner heller ikke i Romrod, der ligger i delstaten Hessen. Smarte grafikere vil senere påføre falske snefnug, der daler - samt et tilhørende mundbind på den lille skoledreng.
 
Man vil give indtryk af ‘vinterhygge’ og coronakrise på fotoet.
 
I dag er Michael blevet 10 år og må fordrive tiden i hjemmet sammen med lillebroren Thomas på ni år og Katherina, der er fyldt fire år. Ligesom i Danmark har de tyske myndigheder indført strenge coronaregler, og børnenes skole og børnehave er lukket indtil midt i februar.
 
I dag går Socialdemokratiets coronamodel, Michael, i 5. klasse på den lokale skole, der ligger få minutter fra familiens hjem.
 
Fotografen Irina Schmidt kommer oprindeligt fra Rusland, men har slået sig ned i Tyskland med sin ægtemand og tre små børn, der er tyske statsborgere.
 
Familien tager ofte på solskinsferier til eksotiske destinationer som den spanske ø Tenerife og den amerikanske delstat Florida, hvor den forhenværende præsident Donald Trump nu bor på sit eget luksushotel.
 
Det er dybt kritisabelt, at Socialdemokratiet har sat et falsk mundbind på en kun 6-årig tysk skoledreng for at sprede virusskræk blandt danske børn og forældre.
 
I Danmark er børn under 12 år undtaget fra kravet om at bære mundbind. Det oplyser Sundhedsstyrelsen på sin hjemmeside.
 
“Små børn bør ikke bruge mundbind, da der kan være risiko for kvælning,” står der blandt andet på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.
 
Alligevel reklamerer Socialdemokratiet for mundbind til helt små børn på de sociale medier.  Regeringspartiet mener ikke, at der er noget at komme efter i sagen om den 6-årige tyske dreng, der bærer mundbind:

“Hvis nogen er stødt over det, så er det ikke meningen. Der skal ikke lægges noget dybere i det,” siger Jesper Petersen, der er Socialdemokratiets politiske ordfører.
 
Den tidligere SF’er indrømmer, at mundbindet figurerer i reklamekampagnen som en slags skræk og advarsel om Covid-19 virus:
 
“Der er ikke andet i det end at sende et signal om, at vi stadig er i en pandemi.”

Socialdemokratiets ordfører afviser, at befolkningen nu tror, at små skolebørn i 6-årsalderen skal bære coronamundbind:

“Nej. Der er da ikke nogen, der kan tro, at der er indført et nyt krav på grund af det billede. Slap nu af,” raser Jesper Petersen og hentyder til reklamefotoet af lille Michael - med det manipulerede mundbind.
 
I Danmark er det IKKE et lovkrav at bære mundbind udendørs. Det sker kun i Socialdemokratiets skræmmekampagner.


Se også
Afsløring i sexsag: Naser Khader drevet på flugt af mands hoste

1 comment:

  1. velkommen til islamistpartiet ved navnet "socialdemokratiet"

    ReplyDelete