Wednesday, 17 February 2021

Sexoffer står frem: Naser Khader tilbød ‘grænseoverskridende massage’

 

Nu står det første offer frem i sagen om sexkrænkelser, der har ramt den muslimske folketingspolitiker, Naser Khader.
 
"Natasha Christensen" udpeger i et Facebookopslag Naser Khader som den mand, der har krænket hende:
 
“Jeg står frem, og peger på Naser Khader som min krænker, magtmisbruger og alt andet end en retsordfører værdig,” erklærer "Natasha Christensen".
 
For kort tid siden fortalte den konservative Naser Khader, at Fyns Politi har indstillet en efterforskning, hvor en række kvinder er blevet afhørt om sexovergreb og krænkelser, der skulle være begået af indvandrerpolitikeren.
 
"Natasha Christensen" er, ifølge eget udsagn, en af de kvinder, der er blevet afhørt af politiet i sagen.
Den påståede krænkelse skulle have fundet sted, da Khader angiveligt ville hjælpe "Natasha Christensen" med at starte en forening for voldsramte kvinder.
 
På de sociale medier fortæller "Natasha Christensen", at hun er socialrådgiver og har en universitetsuddannelse i samfundsvidenskabelig jura. Det er ikke bekræftet af andre kilder.
 
Den unge kvinde fortæller, at Naser Khader inviterer hende på et sommerhusophold, hvor formålet, ifølge "Natasha Christensen", er, at understøtte hendes planer om hjælp til voldsramte kvinder.
 
I dag fortryder den unge kvinde, at hun tog imod Naser Khaders tilbud:
 
“Det var forkert og unormalt at blive inviteret til sommerhus for at tale om en foreningsopstart,” lyder det i dag fra "Natasha Christensen".
 
Den unge kvinde fortæller, at Naser Khader tilbyder mere end hjælp til voldsramte kvinder. Den arabiske politiker fremsætter, ifølge "Natasha Christensen", et tilbud om meget nærgående massage.
 
“Man står bare der og ved virkelig ikke, hvad man skal sige eller hvordan man skal handle. Man er handlingslammet,” fortæller den unge kvinde om massagetilbuddet.
 
"Natasha Christensen" beskriver Naser Khaders tilbud som et ‘grænseoverskridende massagetilbud’.
 
Beskrivelsen peger på, at Naser Khaders berøringstilbud ikke er af den fysiurgiske slags, der skal lindre muskeltræthed. Tankerne henledes mere på sensuel og erotisk massage. Der skulle efter undertegnedes oplysninger i sagen være tale om en særlig form for "oliemassage". Naser Khader har ikke be- eller afkræftet disse oplysninger.
 
Naser Khader har tidligere fortalt om sit sommerhus, der ligger i det nordsjællandske rigmandsområde Tisvilde. Der har været berettet om fejlslagne stævnemøder med blandt andet den fængselsdømte Janni Ree, der har siddet bag tremmer for at franarre en ældre mand sin formue.
 
Stævnemødet mellem Naser Khader og Janni Ree kom i stand, da Khader tog kontakt til en kvindelig pornoskuespiller, der skulle formidle kontakten til den blonde fotomodel, der var kendt som ‘Oddset Janni’.
 
Efter flere dates ender Janni Ree i Naser Khaders sommerhusidyl i Tisvilde:
 
“Vi blev lidt småberusede og gik ud på aftenen ned til stranden, og under den stjerneklare himmel modtog jeg vel nok verdens dårligste kys,” fortæller Janni Ree.

Naser Khader afviser, at han skulle være ‘verdens dårligste’ til at kysse. Folketingspolitikeren oplyser, at Janni Ree muligvis har forvekslet Khader med hans arabiske fætter.
 
Naser Khader har tidligere beskrevet sit feriehus som et ‘hemmeligt sommerhus’. Singlemanden Naser Khader, der er født i Syriens hovedstad Damaskus, fortalte i 2016, at det kan være svært “at være romantisk med en kvinde” i hans situation.
 
Det vides ikke om, mødet mellem Naser Khader og socialrådgiveren "Natasha Christensen" - hvor den påståede krænkelse fandt sted - er foregået i Khaders sommerhus.
 
Ifølge "Natasha Christensen" er hun langt fra den eneste, der har oplevet metoo-overgreb fra Naser Khader:

“Jeg tager chancen og står frem hvis det hjælper det hav af kvinder, jeg ved står i kø,” fortæller "Natasha Christensen" og fortsætter:
 
“I guder jeg forstår jer og jeres frygt for hvad Naser kan finde på.”

Naser Khader har ikke kommenteret anklagerne om den ‘grænseoverskridende massage’.

"Natasha Christensen" er med overvejende sandsynlighed ikke kvindens rigtige navn.

No comments:

Post a comment