Friday, 12 February 2021

Sexanklager mod Naser Khader: Her er persongalleriet bag sagen

 
Den verserende sag om Naser Khaders påståede krænkelser, der lige nu trækker store overskrifter i medierne, er en mudret forestilling.
 
Her er et overblik over hovedrolleindehaverne i sexsagen, der ser ud til at ende i retten. Naser Khader har politianmeldt flere af de involverede for injurier.
 
Først og fremmest har alle de medvirkende indvandrerbaggrund, og de har rødder i islamiske lande. Mindst tre af personerne er muslimer, og to personerne har været eller er ansat ved Fyns Politi.
 
Den brogede flok har været involveret i politiske partier såsom Enhedslisten, Det Radikale Venstre, SF, Det Konservative Folkeparti, Ny Alliance, Liberal Alliance, Nye Borgerlige og Venstre.

Migranterne er kommet til verden på så eksotiske destinationer som Teheran, Damaskus, Kairo, De Forenede Arabiske Emirater samt en lille muslimsk landsby i Eksjugoslavien.
 
Nogle af de farverige indvandrere har oplevet kriminalitet og terror i den nærmeste familie.
 
En af indvandrerne har to niecer, der har tilsluttet sig terrorgruppen Islamisk Stat. En af de involverede har en bror, der er dømt for grov kvindevold samt en ægtemand, der har begået millionsvindel mod sin offentlige arbejdsplads.
 
En af de andre migranter er gået konkurs med et millionunderskud med udtalelsen: ‘Jeg kan ikke finde ud af regnskaber’.

På den positive side har en af de involverede i Naser Khader-sagen oplyst, at vedkommende har været i seng med over 100 sexpartnere.
 
Det sidste kapitel er ikke skrevet i føljetonen om Naser Khaders kulørte liv. Spørgsmålet er, om rollelisten snart skal udvides med flere indvandrere?
Naser Khader flygter fra metoo-rygter. 

 
*

En enkelt hvid dansk mand spiller en ganske lille birolle i det kulørte stykke. Han drev med sin hoste en sen nattetime Naser Khader væk fra et rækkehus i Kolding.

**

Leny Malacinski og Jeppe Bentzen har skrevet om sagen i denne uges udgave af Weekendavisen.


Se også
Journalist Niels Ivar Larsen kan slet ikke rumme, at han ikke kan sprede fake news

No comments:

Post a comment