Tuesday, 9 February 2021

Sexanklager mod Naser Khader: Den bosniske betjent Elvir Abaz spiller en central rolle

 
Den kontroversielle sexsag, der har ramt den muslimske folketingspolitiker Naser Khader tager nu en islamisk drejning.
 
Søndag kom det frem, at Fyns Politi har stoppet efterforskningen af Naser Khader, der er blevet beskyldt for at stå bag overgreb mod en række kvinder.

Sagen har været efterforsket siden august 2020.
 
I første omgang fortalte Khader, at et tidligere lokalbestyrelsesmedlem fra SF, Hayat Faizi, stod bag politianmeldelsen, der blev indgivet til Fyns Politi.
 
Flere har undret sig over, at Fyns Politi har efterforsket overgrebssagen mod Naser Khader. Det tidligere medlem af SF bor nemlig på en adresse, der hører under Sydøstjyllands Politi.
 
Der er en god grund til, at Fyns Politi har efterforsket sagen mod Naser Khader.
 
Hayat Faizi fortæller, at politianmeldelsen af Khader kom i stand, da hun i sommeren 2020 skriver privat sammen med betjenten Elvir Abaz, der på det tidspunkt arbejder i ghettoområdet Vollsmose ved Odense.
 
Elvir Abaz, der er ansat ved Fyns Politi, vurderer, ifølge Hayat Faizi, at oplysningerne om Khaders seksuelle udskejelser er af en så alvorlig karakter, at han vil bringe dem videre til kollegaerne.
 
Netop Elvir Abaz har haft flere tvister med Naser Khader, og Elvir Abaz har i et Facebookopslag kaldt Naser Khader for en “elendig, forsmået og bitter tabermand”.
 
På dette tidspunkt arbejder politibetjenten Elvir Abaz tæt sammen med islamisten Asmaa Abdol-Hamid, der har titlen ‘brobygger’ i Fyns Politi. Den shariatro muslim er forbindelsesled mellem kriminelle indvandrere og ordensmagten på Fyn.
 
Også Asmaa Abdol-Hamid har haft flere sammenstød med Naser Khader. Asmaa Abdol-Hamid har beskyldt Naser Khader for sexovergreb, hvilket har ført til, at Khader har politianmeldt Asmaa Abdol-Hamid for injurier.

Asmaa Abdol-Hamid har haft kriminalitet tæt inde på livet. Asmaa Abdol-Hamids tyrkiske ægtemand er dømt for millionsvindel med skatteborgernes penge, og hendes bror er dømt for kvindevold.

Noget tyder på, at de muslimske medarbejdere hos Fyns Politi har haft en personlig agenda, da overgrebssagen mod Naser Khader bliver igangsat i sensommeren 2020.
 
Politiassistenten Elvir Abaz er kendt for at bruge islam i sit arbejde, hvor han blandt andet håndterer radikaliserede medmuslimer i Vollsmose:
 
“Jeg elsker at dykke ind i det religiøse og bruge teologien,” siger Elvir Abaz.
 
Og den muslimske betjent deler gerne sin indsigt i islam:

“Jihad er først og fremmest en åndelig indre anstrengelse, fordybelse og åndelig søgen,” fortæller Elvir Abaz.
 
I december 2020 bliver Elvir Abaz flyttet fra sin post i Fyns Politis afdeling i Vollsmose til vagtcentralen i Odense. Det har fået mange muslimer og venstreorienterede politikere til tasterne, hvor de forsvarer Abaz.
 
Danmarks første muslimske partileder, Sikandar Siddique, har blandt andet givet sin uforbeholdne støtte til den islamiske politiassistent.
 
Fyns Politi virker til at være kompromitteret af muslimske ansattes personlige hævnmotiver.


No comments:

Post a comment