Wednesday, 17 February 2021

Politiet tilkaldt: Muslimsk konkurskonge nægter at følge coronareglerne

 
Danmark har et fascistisk styre, raser Osman Al Chami.
 
Tirsdag mødte politiet op for sjette gang hos den arabiske indvandrer. Hans skønhedsklinik ‘Cliuniq Skincare’ i Roskilde trodser nedlukningen og servicerer kunderne.
 
Osman Al Chami nægter at følge den danske lovgivning og måtte indkassere endnu en bøde til samlingen, der nu lyder på i alt 120.000 kroner.
 
“Så må jeg betale bøderne senere eller tage den i retten,” raser Osman Al Chami.
 
På videooptagelser kan man se, at Osman Chami konfronterer en dansk politibetjent ved døråbningen til butikken. Den ophidsede indvandrer nægter at flytte sig og træder helt tæt på betjenten.
 
Episoden eskalerer, og der må tilkaldes tre politivogne, en hundepatrulje og seks betjente for at håndtere araberen.
 
Libaneseren er blevet en helteskikkelse i nogle kredse, fordi han trodser myndighedernes coronapåbud. Men sandheden er, at Osman Chami driver et erhvervscirkus med konkurser og sindrige selskabskonstruktioner.
 
Osman Al Chami driver skønhedssalonen på adressen i det centrale Roskilde. Men dykker man ned i det offentlige erhvervsregister, afsløres det, at araberen står bag et konkursbo, der har ligget på samme adresse.
 
Virksomheden, der blev erklæret konkurs i efteråret 2020, står nu udelukkende i konens navn. Pengekarrusellen drejer på livet løs.
 
Et andet medlem af den libanesiske Chami-klan har tidligere drevet en konkursramt virksomhed på samme adresse. Det nu tvangsopløste firma var også beskæftiget i skønhedsbranchen.
 
Under coronakrisen har de muslimske miljøer haft svært ved at efterkomme myndighedernes påbud. Indvandrerkommuner har ligget i top, når det gælder smittespredning af virus.
 
Medierne har berettet om islamiske kæmpebryllupper og muslimske begravelser med flere hundrede deltagere, der også samles i små lejligheder.
 
Nu sættes der ansigt på en af de migranter, der nægter at følge dansk lovgivning:

“Jeg bliver ved med at holde åben og køre forretningen videre. Bøderne tager jeg én efter én,” siger Osman Al Chami.
 
Alt tyder på, at den konkursramte indvandrer er med til at forlænge krisen for de coronaplagede danskere - så længe butikken er en potentiel smittespreder.
 
Osman Chami har angiveligt ikke tænkt sig at flytte sine erhvervsinteresser til hjemlandet Libanon. De danske skattepenge lokker for meget.
 
En aktindsigt viser, at Osman Chami har søgt om coronakompensation til sin virksomhed hele seks gange.

To gange har Osman Chami fået udbetalt penge - i alt 116.000 kroner. Tre gange har han fået afvist sin ansøgning. Den sidste pengeansøgning er stadig under behandling.

Danmark er blevet et økonomisk tagselvbord for konkursglade migranter fra Mellemøsten.


Se også
Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

1 comment:

  1. Jeg støtter dem, der vil holde åbent imod dette corona diktatur, men muslimerne gør det jo ikke fordi de er frihedskæmpere. De udnytter bare situationen. Ikke andet.

    ReplyDelete