Tuesday, 16 February 2021

Naser Khaders hede sms: Sexmisbrugt førtidspensionist håbede på romantisk forhold

 
Anklager om sexovergreb vælter indover den muslimske folketingspolitiker Naser Khader i disse dage. Rygterne er, efter Khaders udsagn, begyndt i muslimske miljøer i Danmark.
 
Nogle af rygtesmedene tæller den egyptiske konkursrytter Omar Marzouk samt islamisten Asmaa Abdol-Hamid, der er født i De Arabiske Emirater og siden blev kandidat for Enhedslisten.
 
Nu prøver Naser Khader at bevise sin uskyld ved at offentliggøre sms’er fra nogle af de kvinder, der har prøvet at etablere romantiske forbindelser til ham.
 
Sms’en stammer fra efteråret 2020, og den er skrevet af en kvinde, der i lang tid har været romantisk betaget af Naser Khader.
 
Kvinden fortæller i en mobilbesked til Khader, at hun er tynget af flere diagnoser i forbindelse med alvorlig psykisk sygdom.
 
Naser Khaders kærligheds-sms afslører, at den kvindelige bejler har været sexmisbrugt og lider af blandt andet angst og svære personlighedsforstyrrelser. Det oplyses endvidere, at kvinden i dag er førtidspensionist.
 
De psykiatriske diagnoser og det voldsomme misbrug kan, ifølge kvinden, dokumenteres i et 60 sider langt dokument.
 
I en telefonsamtale, som den tidligere Nye Borgerlige-kandidat Anahita Malakians har optaget, fortæller Naser Khader, at kvinden har opsøgt ham på hans beskyttede hjemadresse, hvor han lever med livvagtbeskyttelse.
 
Naser Khader omtaler den kærlighedssøgende kvinde som en ‘stalker’, og Khader oplyser, at kvindens fremfærd er blevet forelagt for politiet.
 
Den konservative folketingspolitiker har ikke oplyst, hvordan en kvindelig førtidspensionist med svære psykiske lidelser har fået fat i Khaders private telefonoplysninger samt adressen på den topsikrede bopæl.
 
Naser Khader har, grundet de mange private sygdomsoplysninger, valgt at sløre kvindens identitet.
Tilbage står, at førtidspensionisten ikke er tilfreds med Naser Khader.
 
Naser Khader er ‘et liderligt møgsvin’. Det skriver kvinden i et Facebookopslag.
 
Khader har efterfølgende valgt at respondere med sætningen: “Du hører fra min advokat.”
 
Fyns Politi har oplyst, at politiet har valgt at stoppe efterforskningen af Naser Khaders påståede sexovergreb. Fyns Politi kalder i et brev, som Naser Khader har offentliggjort på sin Facebookprofil, anmeldelsen for "grundløs".
 
*

No comments:

Post a comment