Monday, 8 February 2021

Naser Khader flygtede fra hus, da mand hostede i soveværelset

 

Naser Khader forsøgte i går at lukke sagen om de metoo-anklager, der er blevet rejst imod ham. Det lykkedes til dels, da Khader kunne offentliggøre et brev fra Fyns Politi, der har skrevet til Khader, at Fyns Politi ikke foretager sig yderligere i sagen om en anmeldelse for krænkende adfærd, da politiet finder anmeldelsen "grundløs".
 
Men nu viser det sig, at Khader ikke har fortalt hele historien om den kvinde, der har anmeldt ham til politiet. Naser Khader skriver i sit lange Facebookopslag, at han ikke kender den pågældende kvinde.
 
Men ifølge kvinden har Naser Khader været på besøg i hendes hjem, hvor han ovenikøbet havde regnet med, at han skulle overnatte. Khader tog imidlertid flugten fra kvindens hjem, da han opdagede, at kvindens mand var hjemme, fordi han hostede inde i soveværelset.
 
Den spektakulære sag omhandler ikke kun den gæstfri kvinde fra Kolding, men også prominente skikkelser fra den offentlige debat som den egyptiske komiker Omar Marzouk, den palæstinensiske bosætter Asmaa Abdol-Hamid og Anahita Malakians, der var folketingskandidat for Nye Borgerlige.

*

Hayat Faizi skriver på sin Facebookprofil:


"Jeg starter lige med at tilbagevise Nasers påstand om, at han aldrig har mødt mig. Det er småtingsafdeling, men det giver en smule indblik i, hvor rutineret han er til at lyve og benægte noget så latterligt og ligegyldigt.
 
Naser holdt oplæg/foredrag i hhv. Esbjerg og Herning, som han spurgte om jeg ville med til. Det takkede jeg ja til, og planen var, at han hentede mig med på vejen. Det blev af en eller anden årsag, som jeg ikke kan huske, ikke til noget - til gengæld ville han komme forbi mit domicil, samme aften.
Kl. blev mange før hans ankomst. Ved midnat.
 
Jeg tilbød ham en seng at sove i - af ren og skær gæstfrihed, for jeg ville ikke selv gide at køre fra Jylland til Sjælland så sent på natten.
 
Naser vises sin seng, og ind i værelset tager han sit overtøj af. Der var kaffe klar på kanden. Vi sludrer politik i min stue med TV2 News som baggrundsstøj.
 
Og nu blev det akavet, for ham, sikkert, idet jeg ingen intentioner havde med ham andet end at være gæstfri. Der lød hoste fra soveværelset, hvor min børns far lå og sov - det var nok til, at Naser havde travlt med at finde sit overtøj igen med besked om, at han skulle køre hjem.
 
Så, Naser Khader, har du virkelig aldrig mødt mig? Først og fremmest mødte vi hinanden på Christiansborg nogle måneder før dit besøg, der så var anledningen til hvorfor du i det hele taget kom luskende midt om natten."Bloggen har ikke kunnet verificere korrespondancens ægthed, da man ikke kan tilgå eller søge aktindsigt i denne type indhold hos teleselskaber.

*

No comments:

Post a comment