Monday, 8 February 2021

Naser Khader anmeldt for seksuelle krænkelser: Fyns Politi vurderer, at sagen er "grundløs"

 Naser Khader skriver på Facebook, at han ikke bliver efterforsket på baggrund af den anmeldelse for seksuelle krænkelser, der blev indgivet mod ham i august 2020:

"FALSK politianmeldelse om seksuelle krænkelser!

Fyns Politi trækker nu tæppet væk under en række personer fra indvandrermiljøet, der i koordinerede angreb på de sociale medier har rettet falske og grove anklager mod mig for seksuelle krænkelser mod kvinder. Bl.a. sidste weekends koordinerede og grove facebook-opslag fra Hayat Faizi venner: Omar marzouk, Asmaa Abdol-hamid og Anihita Malakians (Anahita Malakians, red.).

Politiet har siden august sidste år efterforsket sagen på baggrund af en anmeldelse fra en kvinde, der hedder HAYAT FAIZI, der angiveligt bor på Fyn.

Anmeldelsen var altså ikke indgivet af en eller flere personer, der selv mente at have været udsat for overgreb, men af Hayat Fiazi.

Jeg har aldrig mødt Hayat Faizi, men hun har til politiet angivet en række kvinder, der ifølge Hayat Faizi angiveligt kunne vidne om overgreb fra min side. Hun har også ført anklagerne frem på Facebook.

Politiet har afhørt ALLE de pågældende kvinder, men "INGEN af kvinderne har kunnet bekræfte det af anmelder (Hayat Fiazi) oplyste".

Med andre ord: ingen af de afhørte kvinder har kunnet genkende, at de skulle have været udsat for overgreb fra min side. Derfor er efterforskningen afsluttet uden afhøring af mig. Sagen er således ikke henlagt på bevisets stilling, men ganske enkelt fordi den er grundløs!!!!

Der er altså tale om en FALSK ANMELDELSE og dermed strafbar handling.

Det er en alvorlig sag at indgive falsk anmeldelse til politiet. Jeg har derfor i dag bedt min advokat om at tage fat i Fyns Politi om eventuelle yderligere retslige tiltag for falsk anmeldelse.

Hvorfor lader jeg det ikke blot ligge? Det gør jeg ikke fordi jeg snart gennem lang tid har været centrum for en organiseret tilsværtning af min person og alle spor ender hos personer i "indvandrermiljøet", som jeg har haft opgør med i mange mange år. Jeg og min kærlighed til Danmark virker åbenbart som en rød klud på dem, og derfor skal ned med nakken.

Nu prøver de at ramme mig med smuds og falske grove angreb. Det skal de ikke få held med.
Retfærdigvis skal det nævnes, at jeg også har fået stor opbakning fra mange andre i "indvandrermiljøet", som er trætte af de her brokkehoveder.

VIGTIGT! Jeg kendte ikke og vidste intet om anmeldelsen før i fredags d. 5 februar 2021 - altså for 2 dages siden!

Det undrede mig, men Fyns Politiet oplyste i fredags, at personer der anmeldes til politiet (mange tusinde anmeldelser hvert år), orienteres af efterforskningsmæssige årsager ikke og vil heller ikke kunne få oplysning om sager, hvor de er politianmeldt, før politiet vurderer at dette er hensigtsmæssigt!

Men grundet den polemik, der har været om denne politianmeldelse på de sociale medier, har Fyns politiet og chefanklager imidlertid fundet det rigtigst at orientere mig herom.

Da anmeldelsen var "grundløs", har Fyns Politi "ikke fundet at der var grund til at orientere mig eller foretage en afhøring af mig".

Trist at jeg og min familie skal bruge vores tid på sådan noget."
No comments:

Post a comment