Monday, 8 February 2021

Men In Blacks iranske talsmand Ali Sufi: Nye Borgerlige er nynazister

 

Mange højrefløjsvælgere har taget varmt imod bevægelsen ‘Men In Black’, der demonstrerer mod de danske coronaregler.
 
Mange er ikke klar over, at Men In Black er ledet af muslimer og venstreorienterede aktivister, der har en politisk agenda.
 
“Nye Borgerliges pæne neo-nazister (nynazister, red.),” lyder det fra Ali Sufi, der er officiel talsmand for Men In Black.

I forbindelse med folketingsvalget i 2019 raser Ali Sufi over, at Nye Borgerlige er blevet valgt med fire mandater.

Den iranske velfærdsmigrant sammenkæder straks Pernille Vermund og hendes tusindvis af vælgere med nazismen, der stod bag millioner af dødsfald under Anden Verdenskrig.
 
Ali Sufi har ved flere lejligheder optrådt som officiel talsmand for aktivisterne i Men In Black. Han har blandt andet medvirket i nyhedsudsendelsen Deadline på DR2.
 
Men In Blacks talsmand er født i Den Islamiske Republik Iran, og han rejser til det danske velfærdssamfund sidst i 1980erne. Ali Sufis mellemøstlige familie søger asyl, og familien får tildelt en lind strøm af skattekroner.
 
I dag arbejder Ali Sufi blandt andet for Københavns Kommune, hvor han er rollemodel og foredragsholder for elever i folkeskolen.
 
Den iranske indvandrer har tidligere skrevet om ‘håndteringen af etniske minoritetsdrenge i Folkeskolen’. Indvandrere fra muslimske lande er ofte ansat i jobs, der er relateret til problemerne omkring masseindvandringen fra islamiske lande. Et helt almindeligt arbejde er åbenbart ikke en mulighed for de pågældende.
 
Nye Borgerlige står i flere meningsmålinger til en drastisk fremgang af sit mandattal i folketinget. I flere målinger er Nye Borgerlige et af de største partier i blå blok.
 
Alle disse vælgere bliver betegnet som nynazister af Men In Black-bevægelsens ledelse.
 
*

Mere om Men In Black på Frihedens Stemme


Læs også
‘Men In Black’-demo: Smadrer café på Nørrebro ... ejeren er etnisk dansk

1 comment:

  1. idioten kender åbenbart ikke islams grimme historie, i islams navn er der dræbt over en kvart milliard mennesker siden islams opståen, så hvis der er nogen er der nazister, så er det tilhængerne af islam.

    ReplyDelete