Monday, 8 February 2021

Hooligan fra Brøndby fængslet efter skyderi: Sigtet for overgreb på unge drenge

 Ekstra Bladet skriver: 


"Lørdag blev en 27-årig mand (Kevin Werner, red.) fængslet for sex-overgreb. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev manden anholdt dagen før, hvor han blev sat i forbindelse med et skyderi i Brøndby.

Det viste sig dog, at det var den 27-årige, der blev skudt efter. Sagen tog dog en uventet drejning, da den 27-årige i stedet for at blive løsladt, dagen efter blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup.

Ekstra Bladet erfarer, at han er sigtet for overgreb rettet imod yngre mænd, der angiveligt også er del af hooligan-miljøet.

Ifølge Ekstra Bladets research har manden i en årrække været fremtrædende figur i Brøndbys hooligan-miljø (BHD, der nu har skiftet navn til Brigade 26 / B26, red.)."

Hooliganstv skriver, at manden ikke længere er leder af Brøndby IF 's gruppering af hooligans BHD, og at BHD skifter navn til Brigade 26 / B26 for at lægge afstand til de angivelige sexovergreb, der ifølge Hooliganstv skulle omfatte 14 drenge. 
I Facebookgruppen Gruppaof, der er en gruppe for hooligans, er der lagt et billede op af mandens anholdelse. BHD lukker efter sexanklagerne mod den tidligere leder. I stedet opstår en gruppe ved navn Brigade 26 / B26. Det skriver BHD på Facebook. Simon Henriksen har postet denne kommentar på sin Instagramprofil, men han har ikke ønsket at udtale sig til Ekstra Bladet. Simon Henriksen er ifølge Ekstra Bladet en del af hooligan- og Men In Black-miljøet.


Se også
King of the Streets: Simon Henriksen fra Fri Sport Brøndby mod svensk hooligan
No comments:

Post a comment