Wednesday, 10 February 2021

Afsløring i sexsag: Naser Khader drevet på flugt af mands hoste

 
En mand hostede en sen nattetime i et rækkehus i Kolding. Lyden sendte angiveligt folketingspolitikeren Naser Khader på en uventet køretur og afsluttede brat Khaders besøg hos det tidligere SF-lokalbestyrelsesmedlem Hayat Faizi i hendes hjem.

Klokken havde angiveligt passeret midnat, da det febrilske optrin fandt sted. Den syrisk-palæstinensiske politiker havde netop afsluttet en mindre foredragsrække i Jylland, da han aflagde Hayat Faizi en natlig visit.
 
Det var, ifølge Hayat Faizi, meningen at Naser Khader skulle have overnattet i rækkehusets gæsteværelse, hvor der var gjort klar til natten.
 
Hoste-episoden fandt angiveligt sted i efteråret 2010 - samme år som Naser Khader blev skilt fra sine børns mor. Det forklarer den nu tidligere SF’er på de sociale medier.
 
Naser Khader har ikke selv kommenteret oplysningerne om hoste-sagen i Kolding. Khader hævder derimod på sin Facebookprofil, at han aldrig har mødt Hayat Faizi.
 
Der er opstået en åben krig mellem Naser Khader og Hayat Faizi på Facebook efter, at Faizi på vegne af en række kvinder har politianmeldt Khader for en stribe sexovergreb.
 
Søndag kom det frem, at Fyns Politi har stoppet efterforskningen af de påståede sexkrænkelser. Fyns Politi opfatter anmeldelsen som "grundløs". Hayat Faizi hævder, at myndighederne på ingen måde har behandlet overgrebssagen med respekt for de krænkede kvinder.
Host host!
*

Fejden mellem Naser Khader og Hayat Faizi har nu bredt sig fra Facebook til de etablerede medier


Se også
Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

No comments:

Post a Comment