Monday, 9 November 2020

Enhedslistens hykleri om ‘krystalnatten’: Danske jøder lever med muslimsk terrortrussel

 
I går kogte Enhedslisten over i ren propagandavirksomhed, da partiet mindedes krystalnatten.
 
En historisk begivenhed, hvor jøder blev forfulgt af nazister for over 80 år siden i Nazityskland. 

Enhedslisten bruger begivenhederne fra tiden op til Anden Verdenskrig til at fokusere på muslimers vilkår i Danmark. Socialisterne taler om ‘fremmedhad’ og danskernes ‘racisme’. 

Folketingsmedlemmet Rosa Lund talte endda om ‘aldrig mere nazisme’ i Danmark. 

Mange muslimer bakkede op, og delte Enhedslistens kærlige omfavnelser på de sociale medier. Nu kunne muslimerne føle sig som jøderne i 1938. 

Men sandheden er, at jøderne er forfulgt og truet HVER dag i Danmark. Og pilen peger på lovreligionen islam og dens mange tusinde følgere, der har bosat sig i Danmark de seneste årtier. 

Enhedslisten nævner ikke, at jødiske interesser er under militær- og politibevogtning i Danmark. Ikke på grund af nazismens fremtog, men på grund af islamiske trusler om død og terror. 

I Danmark kan man ikke afholde en fodboldturnering for jødiske børn - uden politibevogtning med maskingeværer. 

I takt med den muslimske indvandring er steget, er trusselsniveauet steget mod den jødiske skole, synagogen og jødiske forretninger. 

I sidste uge måtte politiet spærre to centrale gader af i det indre København, hvor der bor mange jøder. Det skete i forbindelse med et islamisk terrorangreb i Østrig. Man var nervøs for, at muslimer ville ramme jøders hjem i Danmark. 

Enhedslisten tordner mod jødiske interesser og staten Israel ved enhver lejlighed. Partiformanden Pernille Skipper har endda holdt tale på en palæstinensisk konference i Danmark, hvor man sang om bombebælter og terror. 

Muslimer jubler over Enhedslisten anti-Israel propaganda, som de let oversætter til antisemitisme på gader og i skolegårde. 

Enhedslisten promoverer sin ekstreme politik hvert år i forbindelse med årsdagen for krystalnatten. Samtidig ønsker partiet fri indvandring fra Mellemøsten og åbne grænser. 

Denne ‘flygtningevenlige’ tilgang er skyld i, at danske jøder i dag lever i frygt for deres liv.


Se også
Enhedslistens skandale-borgmester Ninna Hedeager Olsen: Får lægeerklæring af kontroversiel muslimsk læge

2 comments:

  1. Soldiers of Lucifer must be under protection until time is right....they wil attack from inside Freemasonic plan

    ReplyDelete
  2. Araberne har god grund til at hade jøderne, for jøderne har langt større succes end araberne. Jøder har modtaget 95 Nobelpriser, mens arabere tilsammen har modtaget 4, heraf komisk nok en fredspris. Nu har efterhånden de fleste, arabiske stater indset, at de står sig bedst ved at samarbejde med Israel i stedet for kropumulige, såkaldte palæstinensere. Israel vinder!

    ReplyDelete