Wednesday, 28 October 2020

Venligbo Pia Morthensen: Det er fremmedhad at afsløre muslimske kriminelle


 


Venligboen Pia er stået tidligt op og har affyret en lille racismeanklage til at starte dagen på. 

Pia Morthensen mener, at der er tale om fremmedhad, når undertegnede offentliggør navnet og vedkommendes religion, når en muslimsk coronasvindler fra Pakistan bliver dømt i Landsretten. 

I Pia Morthensens venligbo-verden skal man helst skjule sandheden om den voldsomme masseindvandring, hvor migranter fra primært muslimske lande er stærkt overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne. 

Til Pia Morthensens oplysning kan jeg fortælle, at coronabedrageren Hamza Ahmads navn faktisk er nævnt i flere islamofile massemedier såsom Ekstra Bladet og TV 2 Nyhederne. 

Men det er sandt, at de pågældende medier ikke fortæller om hverken det muslimske eller pakistanske tilhørsforhold hos gerningsmanden Hamza Ahmad. 

Pia Morthensen går så langt som til at skrive, at oplysningerne er usande - fordi oplysningerne ikke står i indvandrervenlige massemedier. 

Sådan tænker en venligbo. Hvis ikke de røde journalister bringer nyheden, så er det løgn. 

Det er grunden til, at store dele af venstrefløjen og venligboerne er uoplyste. De henter deres information fra den radikale partiavis Politiken og nyhedsbreve fra Dansk Flygtningehjælp. På den måde kan de lukke øjnene for indvandringens konsekvenser. 

Det er IKKE fremmedhad at fortælle sandheden. Venligboernes angrebsformer bliver mere og mere pinagtige! 

*

Mere om Danmarks første coronasvindler - pakistanske Hamza Ahmad - på Document


Se også
Danmarks Radio reklamerer for islam - målrettet et ungt publikum

2 comments:

  1. naive kælling, du er skændsel for Danmark

    ReplyDelete
  2. Forbarm jer over de venligboer som Pia Morthensen, hun mener det godt; men tager ikke hensyn til den største forskel som er at muslimer og jøder får deres lov ovenfra fra deres gud, og kun det, og at vi allekristne vantro skal dræbers, og at det er ok at lyver og bedrager overfor de vantro. Vi er anderledes vi undersøge og diskuterer vores religion, søgerdet humane, fridom , lighed og ytringsfriheden. måske en dag vil hun forstå.

    ReplyDelete