Wednesday, 7 October 2020

Tyrkiske Özlem Cekic: Jeg ville dø i krig for Allah


 


Her ses et billede af den dybt religiøse Özlem Cekic fra sidst i 1980erne. Iklædt sorte shariagevandter og med en teenagedrøm de færreste danskere kan nikke genkendende til: 

Özlem Cekic ville ofre sit liv på slagmarken i Afghanistan for at ære Allah og koranen. 

Billedet er taget nogle år efter, at Özlem Cekic er udvandret fra Tyrkiet til Danmark. Omkring 12 år efter dette billede er taget melder Cekic sig ind i SF og kommer senere i folketinget.
 
I SF kan man altså sagtens bruge en folketingskandidat, der få år tidligere har drømt om at ofre sit liv i en blodig terrorkrig for at bakke op om koranens ord. 

Den yderste venstrefløj har altid været gode til at samle yderliggående islamister op og sætte dem på stemmesedlen. Et andet prominent eksempel er islamisten Sikandar Siddique, der har indrømmet sit forhold Hizb ut-Tahrir. Han blev samlet op af Alternativet og fik under valgkampen i 2019 opbakning fra en yderliggående islamist, der støtter stening af kvinder og stod bag Muhammedkrisen. 

Özlem Cekic er oprindelig født i Tyrkiets hovedstad Ankara, men flytter med sin familie til Danmark. I Skandinavien drømmer den unge kvinde om en ærefuld terrordød i Allahs navn. 

I dag fortæller den ‘dialogsøgende‘ islamist, at danskerne er racister, hvis de ikke omfavner islam og muslimer.

Islamisk mission kan have mange ansigter - og tunger.


Se også
27-årige Darko Petrovic skuddræbt: ‘Han var en god dreng’

2 comments: