Saturday, 31 October 2020

Nabo til muslimsk terrorist: ‘Han er en god mand’

 Torsdag morgen gik den 21-årige muslim, Brahim Aouissaoui, amok i en islamisk blodrus og dræbte tre mennesker i en fransk kirke. En bedende kvinde blev forsøgt halshugget. 

Det er velkendt, at muslimer i kølvandet på terroraktioner og kriminalitet, hvor deres egne spiller en hovedrolle, lovpriser de pågældendes menneskelige egenskaber. Dette terrorangreb er ingen undtagelse. 

Brahim Aouissaouis nabo i Tunesien fortæller, at den morderiske terrorist var ‘en god mand’, der aldrig har skabt problemer. 

Den nordafrikanske mand overser, at hans knivsvingende sharia-nabo blev anholdt for knivvold allerede i 2016. Dengang var terroristen Brahim Aouissaoui 17 år. 

Muslimer har det med at hylde de forkerte personer i deres religiøse omgangskreds. I 2015 oplevede danskerne, at hundredevis af muslimer samledes for at tage afsked med Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein og vise ham den sidste ære. 

Fremmødet af korantro mænd var så stort, at muslimerne måtte ligge og bede til Allah ude på fortovet foran moskéen, hvor terroristen blev mindet. 

Nordafrikaneren, Brahim Aouissaoui, blev såret af skud under det franske politis terroraktion og afgik ikke ved martyrdøden. 

De 72 jomfruer må vente lidt endnu. En islamisk belønning for at slå kristne vantro ihjel ... Brahim Aouissaoui er jo ‘en god mand’.


Se også
Udlejningsselskabet ProDomus opkræver ulovlige tillæg

1 comment:

  1. islamister(m'er) er ikke gode mennesker, de er psykopater

    ReplyDelete