Saturday, 24 October 2020

Danmarks Radio reklamerer for islam - målrettet et ungt publikum

 
Lørdag aften kunne licensbetalerne igen se en skamløs promovering af ideologien islam i den bedste sendetid. 

“Jeg har aldrig bøjet mig for nogen - udover gud (Allah, red.) den almægtige,” lød det fra to indvandrere på scenen.
 
Én af de to muslimer, der står badet i Danmarks Radios projektørlys, har siddet halvandet år i fængsel. 

Det unge publikum i salen jubler og klapper taktfast. Det handler om at pakke islams budskaber ind i ungdomskultur og musik. 

Danmarks Radio sender hvert år prisuddelingen P3 Guld. Et musikshow, der honorerer ungdommens musikkultur.
 
I år fandt to indvandrere vej til spotlight og licensberømmelse på Danmark Radios scene. Og Allah og islam blev lovprist til skyerne. 

Det drejer sig om den bundkriminelle Julian Carmona og Ardit Aliti. To muslimer, der kommer fra henholdsvis Filippinerne og Albanien. 

De to unge mænd indtager scenen i Musikkens Hus i Aalborg, hvorfra Danmarks Radio sender direkte tv fra prisuddelingen. 

Undervejs i sceneshowet rækker de muslimske musikere den velkendte ‘jihadfinger’ i vejret. Et islamisk håndtegn, der skal signalere, at der kun findes én gud - muslimernes Allah. 

Den såkaldte ‘jihadfinger’ er populær i terrorkredse hos for eksempel Islamisk Stat, hvor religiøse forbrydere ofte poserer på fotos med våben og den religiøse finger, der peger mod Allah. 

De to muslimer, der optræder hos Danmarks Radio, synger taktfast i kor, at de aldrig har bøjet sig for nogen ‘udover gud (Allah, red.) den almægtige’. 

Der er tale om en skamløs promovering af islam fra to muslimer, hvoraf den ene har siddet i fængsel for grov kriminalitet. 

Julian Carmona, der går under kunstnernavnet Carmon, har siddet halvandet år bag tremmer og har slået sine folder i en indvandrerghetto i Nivå, der ligger i Nordsjælland. 

Senest har Julian Carmona tiltrukket sig opmærksomhed i medierne, da han blev overfaldet og truet af nogle bandemedlemmer i en onlinevideo. Bandefolkene tilhører sandsynligvis den ulovlige gruppering LTF - Loyal To Familia. Undervejs bliver Julian Carmona slået, truet med kniv og får på et tidspunkt også en håndøkse sat for struben.

“Det, I ser i den video, er ikke en kidnapning, men et baghold,” udtaler Julian Carmona. 

Nu får den kriminelle muslim lov til at reklamere for sin musikkarriere på Danmarks Radio. Der lever mellem fem og 10 millioner muslimer i Julian Carmonas hjemland Fillippinerne. 

“Eid Mubarak, mine kære brødre og søstre,” lyder det fra den kriminelle rapper. 

Den anden kunstner, Ardit Aliti, går under kunstnernavnet ArtigeArdit. Han kommer fra Albanien, som han har et meget nært forhold til. 

Den muslimske rapper besøger sit hjemland og familien mindst én gang om året. På de sociale medier kan man se, at Ardit Aliti skriver ‘må Allah tilgive ham’. 

Ardit Aliti er ikke mere muslim end, at han elsker at feste med alkohol, narko og indvandrervenner.
“Jeg rapper meget om at tage stoffer og feste,” fortæller Ardit Aliti. 

Den albanske migrant er opvokset i et indvandrerplaget område i Storkøbenhavn. Ardit Aliti har gået fire år i gymnasiet (to år i 2.g, red.), men blev i sidste ende smidt ud af ungdomsuddannelsen uden at fuldføre den. 

Den brogede baggrund med narko og fængselsdom forhindrer ikke de to muslimske musikere i at reklamere for islam. Danmarks Radio er afsender af det multikulturelle budskab, og modtageren er den danske ungdom. 

Danskerne betaler for egen islamisering gennem licensen. 

*

Rapscenen i Danmark har i årevis været stærkt islamofil


Se også
Kærlighedsnyt: Søren K. Villemoes + Bushra Bashir Ali

1 comment:

  1. DR må snart stemples som terrororganisation, de er jo jihadister.

    ReplyDelete