Tuesday, 11 August 2020

STTS: Rocker-musikvideo set tre millioner gange
ATYPISK - STTS


Netavisen Sjælland skriver:


"Det er rapperen A’Typisk, med det borgerlige navn Amin Kevlar, der har indspillet ‘STTS’, der er står for Satudarah Tetap, Tetap Satudarah.

A’Typisk er den centrale person i musikvideoen, der også har flere Satudarah-medlemmmer iført læderveste med de karakteristiske gul/sorte mærker og rygmærket med den tohovede indianer. Også den nye ‘broderklub’ Saudarah (‘Bror’ på indonesisk) vises i videoen.

I videoen ses også den tidligere Hells Angels rocker og nu medlem af Satudarah MC Ole Bonnesen.

På flere af Satudarah-medlemmernes veste, herunder A’Typisks vest, ses et mærke med bogstaverne VHK. Det menes at stå for Værebros Hårde Kerne, den gruppering, som dannede grundstammen ved Satudarahs første chapter eller afdeling."
Ole Bonnesen Nielsen i STTS-videoen. En noget yngre Ole Bonnesen i politiets forbryderalbum.


BT skriver om rockerveteranen Ole Bonnesen:


"Ole Bonnesen Nielsen har været medlem af Hells Angels siden begyndelsen. Han har afsonet en dom på 16 år for et dobbeltdrab, han begik sammen med Rene Nøddeskov Ludvigsen på Christiania i 1985. Dengang var Ole Bonnesen Nielsen medlem af motorcykelbanden Black Sheep, som senere blev optaget i Hells Angels.

21. december 1985 skød og dræbte de to rockere bullshit-rockeren Anker Walther Marcus - kaldet 'Høvding' på Café Nemoland. Den nu afhoppede rocker Dan Lynge var også til stede, men deltog ikke i skyderiet og er aldrig blevet dømt i sagen.

I 2003 stod Ole Bonnesen Nielsen og Rene Nøddeskov Ludvigsen frem i Ekstra Bladet og fortalte om drabene, som de hævder skete i nødværge.

De to rockere fortalte, at de blev truet med en pistol og bedt om at tømme deres lommer af Høvding, da de gik ind på Nemoland. I panik trak de deres pistoler og tømte deres magasiner.

Retsmedicinske undersøgelser viste, at Anker Walther Marcus blev ramt i hovedet og på overkroppen af otte skud fra en 9 mm pistol. Uheldigvis ramte et af projektilerne også den 20-årige christianit Lars Michael Larsen, der sad ved et bord i lokalet. Han blev ramt direkte i munden og døde af skudsåret.

Ole Bonnesen Nielsen og Rene Nøddeskov Ludvigsen blev begge løsladt i 1997 efter at have afsonet 11 års fængsel."


Se også
Islamiseringen forsætter: Muslimer i massebøn på irsk fodboldstadium

No comments:

Post a comment