Saturday, 8 August 2020

Shmur censur
SHMUR - CHOP (Official Sang)


Dagens Blæser skriver om forsøget på at fjerne den skuddræbte rapper Shmur 's musik fra Youtube:


"Skøre muhamedanere vil snyde Allah!

De er skøre de romere… jeg mener skodmuggier. De er virkelig skøre.

Man ved ikke helt hvor fremmede de egentlig er, indtil man observerer hvorledes de går helt bananas i nogle situationer man ikke lige havde fantasi til at forestille sig.

Forleden mistede Danmark indvandrerbandernes svar på Vanilla Ice, den somaliske raketprofessor og stjernerapper Shmur. Læs alt om hans brutale skæbne her (spoiler: han blev pløkket til døde og er således afgået ved døden, hvorefter han blev erklæret død).

Nu ser vi så et gennemført bizart fænomen, med at alle disse gustne ghettobesættere vil snyde deres ørkengud og skjule denne infame negers synderegister ved at….. slette videoer på YouTube(!)

Som vi berettede i går rappede denne Mogadishu-hiphopper “skyd, skyd, skyd, lad ham forbløde”, og var generelt et omvandrende leksikon angående hårdkogt kriminalitet. Ik’ godt, synes Allah.

(...)

Alle vil have disse videoer slettet, bror. Det er noget med at det nok ikke er så fedt at være hyperkriminel når man skal have perkerenglevinger på, så vi må hellere sørge for at Allah ikke klikker på Shmurs minidokumentarer om hans og hans artfællers rådne lorteopførsel.

Forestil dig den dag Poul Bundgaard steg til himmels (fred være med ham), at en fan uploadede “Tak er kun et fattigt ord”, og så videoen blev bombarderet med “tag den ned”, “slet den, broder” eller “respækløs bror”. Utænkeligt. Fordi det er en tankegang der er helt pip.

Men det er et lille indblik i hvad der sker i disse mikrohjerner, med deres korte tidshorisont. “Åh shit, nibba, han er død. SLET BEVISERNE. Fåk mand. NU!! Inden Allah går på nettet, fåååårk!”

Det er… underholdende?? Er det den kulturberigelse der skulle være rosinen i pølseenden på et ellers mareridtsagtigt lortesamfund? Ring lige til Mette F. og hør om vi har fanget pointen."


Shmur, shmur censur. Alle videoer er forsvundet fra Shmurs Youtube-kanal.


Se også
Krogerup Højskole krænket over burka-kritik

No comments:

Post a comment