Thursday, 20 August 2020

DR P4 Nordjylland 's muslimske journalist Amal Guerdali: ‘Jeg foragter Dansk Folkeparti’Danmarks Radios troværdighed rammer nu bunden.

DR-journalisten Amal Guerdali, der har rødder i Marokko, fortæller om sit had til højrefløjen:

“Jeg foragter Dansk Folkeparti og alt, hvad de står for,” erklærer nyhedsreporteren Amal Guerdali.

Den 35-årige licensjournalist krydrer sit politiske had med et ‘fuck jer’ til Dansk Folkeparti.

Amal Guerdali har i en periode arbejdet som freelancejournalist for Danmarks Radio, men i august 2020 får hun fast arbejde i DR.

“DR P4 Nordjylland har været så letsindige at tilbyde mig en fast kontrakt...Jeg GLÆDER mig😍,” skriver Amal Guerdali.

DR-journalistens had til Dansk Folkeparti stikker dybt. Da det indvandrerkritiske parti foreslår at oprette danskdrevne flygtningelejre i Marokko, ryger Amal Guerdali til tasterne i et forsvar for sit hjemland:

“Vil mobilisere hele mit marokkanske netværk, så det her forbliver en febervildelse,” truer Amal Guerdali.

Den muslimske DR-journalist modarbejder direkte Dansk Folkepartis politik ved hjælp af sine nordafrikanske kontakter. Det kaldes journalistisk aktivisme.

Amal Guerdali bliver uddannet journalist i foråret 2018. Herefter arbejder den marokkanske kvinde i perioder som nyhedsjournalist for DR Nordjylland.

“I mediebranchen er det jo meget efterspurgt at have en anden etnisk baggrund. Folk synes, det er fedt, at man kommer med noget, der er anderledes,” fortæller Amal Guerdali til fagbladet Journalisten.

Marokkanske Amal Guerdali fortæller gerne om de islamiske skikke, der præger hendes hverdag. “Eid mubarak ❤️,” lyder det fra DR-medarbejderen på Facebook.

I vinteren 2018 brokker Amal Guerdali sig over, at hun ikke kan finde halalslagtet and i Danmark. Hun giver Dansk Folkeparti skylden for manglen på halalgodkendte fødevarer.

“Så kan man rigtig føle sig integreret,” skriver Amal Guerdali i en bitter og ironisk tone på de sociale medier.

Under coronakrisen opfordrer Amal Guerdali til, at “man benytter sig af en muslimsk hilsen, hvor man tager hånden op til hjertet, når man gerne vil hilse. Det er en smuk gestus ❤️.”

Amal Guerdali bruger ofte sin ikke-vestlige baggrund som udgangspunkt for sine nyhedshistorier på Danmarks Radio.

I forbindelse med folketingsvalget i 2019 laver hun “en historie om, at etniske minoriteter stemmer i mindre grad end etniske danskere”. Da Amal Guerdali opdager, at migranterne ikke bryder sig om Stram Kurs og dermed har tænkt sig at stemme, lyder det således:

“Jeg blev simpelthen så glad. Yes!, tænkte jeg. Det her valg bliver det, hvor de etniske minoriteters stemmeprocent stiger, og det er kun godt,” jubler Amal Guerdali på Facebook.

Logikken er klar. Udlændinge ønsker, at flere udlændinge skal stemme i Danmark - så der kan komme endnu flere udlændinge til landet.

Men muslimske Amal Guerdali interesserer sig også for amerikansk indenrigspolitik. Hun bekræfter alle fordomme om DR’s journalistiske had til præsident Donald Trump:

“Jeg kan ikke tåle at tænke på, at Trump kan blive den næste prez (præsident, red.). They are going to burn down the goddamn world! #stupidamericans,” skriver Amal Guerdali i forbindelse med præsidentvalgkampen i 2015 og kalder den amerikanske befolkning for ‘dum’.

I 2021 skal der afholdes kommunalvalg, og danskerne skal til stemmeurnerne. Danmarks Radio har en central rolle via sine regionalstationer rundt omkring i landet, der skal dække valgkampen.

Det er blottet for enhver troværdighed, hvis Danmarks Radio bruger sin nyhedsjournalist Amal Guerdali til at dække politiske historier.

En journalist, der er erklæret modstander af Dansk Folkeparti, samt andre nationalsindede partier.

Danmarks Radio har igen et KÆMPE troværdighedsproblem.

***

Hvis du som bekymret vælger tvivler på Danmarks Radios troværdighed i den kommende kommunalvalgkamp, så kan den ansvarshavende DR-chef kontaktes her:

Gitte Sørensen, chef for DR Nordjylland.

Email: gis@dr.dk
Telefon: 2340 6553
Direkte telefon: 3520 7637

*

Mere om Amal Guerdali her


Se også
Dom i sag om tyrkisk dominansvold: 16 måneders "pædagog-straf"

2 comments:

  1. hun er jo meget utilfreds med Danmark, hvorfor fucker hun så bare ikke hjem til sit lorte land Marokko, dumme kælling.

    ReplyDelete
  2. Hvis hun ikke kan lide lugten i bageriet, så er hun mere end velkommen til at kravle tilbage i den daddelpalme i hendes dadeltramper uland. Hvor hun faldt ned fra og åbenbart fik en hjerneskade 😂

    ReplyDelete