Tuesday, 4 August 2020

Alternativets hykleri: Ville indføre alkoholforbud i forbindelse med studenterkørsel; forærer gratis øl til studenter
Endnu en politisk skandale har ramt Alternativet. De hykleriske klimapolitikere er kendt for politiske erklæringer, som de ikke kan leve op til.

Alternativets Josephine Fock er taget i en vaskeægte ‘alkohol-løgn’.

14. maj 2020 går Alternativets leder Josephine Fock på landsdækkende tv, hvor hun erklærer, at årets studenterkørsler skal være alkoholfri.

Udmeldingen går på, at ellers kan de traditionsrige køreture med studenterne IKKE gennemføres på grund af faren for coronasmitte:

“Det kræver nok, at vi siger til dem (studenterne, red.), at så skal I ikke drikke alkohol,” formaner Josephine Fock på tv-skærmen.

Den politiske melding fremkommer på et stort anlagt partiledermøde på Statens Museum for Kunst, der samsendes på DR og TV 2.

Statsminister Mette Frederiksen og de andre partiledere griner af Josephine Fock, der står klippefast:

“Hvis vi ikke kan forbyde alkohol i forhold til studenterkørsel. Så er jeg bange for, at det ikke kan lade sig gøre,” siger Alternativets partileder.

Josephine Fock kræver et ‘håndslag’ fra de danske studenter. De forventningsfulde gymnasieelever skal love, at de dropper alkoholindtag i forbindelse med studenterfejringerne i juni.

Men noget går galt. Alternativets eget bagland undsiger straks den alkoholforskrækkede Josephine Fock:

“Alkohol skal IKKE forbydes på studenterkørslen,” lyder den bastante udmelding fra Alternativets ungdomsafdeling - få minutter efter Josephine Focks tv-debut i en partilederdebat.

Josephine Fock er rystet. Partilederen er nu klar over, at udmeldingen kan få hende til at se ‘gammel og grå’ ud. Fock sender straks partiets enlige folketingsmedlem i byen:

“Det kom forkert ud. Uanset, så ser hun helst studenterkørsel MED druk,” lyder der fra Alternativets Torsten Gejl.

Den tidligere partileder, Uffe Elbæk, der stiftede Alternativet sammen med Josephine Fock i 2013, planter straks en politisk dolk i ryggen på Josephine Fock:

“I skal da bare gi den max gas. På den gode kærlige måde. Foråret og sommeren er om nogen jeres! Big time,” lyder ølopfordringen fra Uffe Elbæk, der benytter alle lejligheder til at ydmyge sin tidligere partiveninde.

Josephine Fock er sendt til tælling. Hun aner ikke sine levende råd.

Den midaldrende lesbiske partiformand vil være ‘ung med de unge’ og forbereder et decideret ølfremstød, der skal rette op på hendes falmede image.

Josephine Fock går på de sociale medier og prøver at bortforklare sit eget forslag om et alkoholforbud for studenter:

“Det var kun et forslag, hvis I (studenterne, red.) ikke fik lov (til at drikke alkohol, red.) fra sundhedsmyndighederne,” lyder undskyldningen fra Josephine Fock.

Det hele udvikler sig nu til en fæl politisk løgn.

Alternativets alkohol-forvirrede partileder har på kort tid vendt sin politiske holdning til det diamentralt modsatte af sin oprindelige udmelding. Det, der først skulle forbydes, er pludselig tilladt.
26. juni 2020 dukker den 54-årige Josephine Fock op på Ordrup Gymnasium, der ligger i en velhaverhaverkommune i Nordsjælland. Her er de festglade studenter klar til både kørsel og druk.

Josephine Fock har planlagt et politisk pr-fremstød, og hun er mødt op med en fotograf ved det nordsjællandske gymnasium. Den politiske spinmaskine hos Alternativet kører i højeste gear.

Josephine Fock vil fotograferes sammen med studenterne fra 3. H på Ordrup Gymnasium, og hun får sin vilje. Den gråhårede partileder har taget flere rammer økologiske dåseøl med.

“Glæden var stor blandt alle, da Josephine Fock kom forbi med øko-øl til studenterne fra Ordrup Gymnasium,” skriver Alternativet på sine sociale medier, mens partiet stolt fremviser Josephine Fock, hendes dåseøl og de glade studenter.

Men Josephine Focks øl-fremstød stopper ikke her. Den kvindelige partileder vil uddele endnu flere øl, og hun sender et par dage efter en ordfører fra partiets ungdomsafdeling til et gymnasium i Aalborg:

“Alkohol og vogntur må selv ikke corona få lov at adskille. Derfor leverede vores ordfører Mikkel Larsson i dag øl på vegne af Josephine Fock til en flok studenter på Hasseris Gymnasium,” skriver Alternativets Ungdom på Facebook. Og den øverste partileder farer straks til tasterne:

“Tak fordi du (ungdomspolitikeren, red.) tog stafetten og øllene for mig 🙂 ,” lyder det fra Josephine Fock.

En stor alko-løgnehistorie er eksploderet i Alternativet. Josephine Fock må på ydmygende vis blæse i den politiske spærreballon, og hun får afsløret en promille-løgn af de store.

I midten af maj slår Alternativets partiboss fast, at alkohol, efter alt at dømme, skal forbydes i forbindelse med sommerens studenterkørsel.

Få uger efter deler Josephine Fock og Alternativet adskillige rammer øl ud til drukberedte danske studenter.

Alternativet siger ét - men gør noget andet.

Skål.

*

Læs om Josephine Fock, der vil forbyde forurenende biler, men som selv ejer en gammel dieselbil


Se også
Syrisk migrant truer Nye Borgerliges kandidat Denise Rostgaard og hendes familie

No comments:

Post a comment