Saturday, 11 July 2020

Tyrkisk overfald på dansk dreng: Muslimer bakker op om gerningsmandens familieDer er opstået en bizar situation i kølvandet på den rystende voldsvideo, hvor en tyrkisk voldsmand overfalder og ydmyger en lyshåret dansk dreng.

Voldsforbryderen Mehmet Ali Yücelbaş slår og sparker sit offer i hovedet, truer med knivstik og tvinger den unge dreng til at kysse sine fødder.

Det voldelige overfald har på bizar vis fået et stort antal indvandrere, med rødder i muslimske lande, til at bakke op om gerningsmandens families pizzarestaurant ‘Agerskov King of Pizza’, der ligger i Sønderjylland.

“Fortsæt det gode arbejde” og “respekt til jer” er nogle af de rosende ord til voldsmandens tyrkiske familie.

De omsorgsfulde beskeder til pizzarestauranten stiger i antal i dagene efter, at den uhyggelige voldsvideo omtales i de danske medier.

Det er gerningsmandens far Yusuf Yücelbaş, der driver spisestedet, der ligger cirka 50 kilometer fra gerningsstedet, hvor Mehmet Yücelbaş begår sit grufulde overgreb.

“Bordene er blevet malet, der kommer nogle hængeblomster op, så vi får lidt stemning, og der kommer nye skilte på pladsen," fortæller Yusuf Yücelbaş om pizzeriaet i begyndelsen af juli.

Mange af de hjertelige hilsner kommer fra personer med tyrkisk-klingende efternavne. Det er en overstrømmende varme, der møder Yücelbaş-klanen.

Velfærdsmigranter slår ring om den tyrkiske voldsmands familie og viser omsorg. Mens det danske offer glemmes på skammeligste vis.

Dette eksemplificerer problematikken omkring indvandrerkulturen. Muslimer holder hånden over andre muslimer til alle tider. Også selvom der er tale om grov vold og ydmygelse af en ung dreng.

Integrationen er fejlet på alle måder.

***

Alt tyder på, at familien Yücelbaş ikke angrer det voldelige overfald. Her er det voldsmandens lillesøster Sinem Yücelbaş, der forsvarer det grufulde overgreb, som hun kalder for en ‘fejl’.


Se også
Afsløring: Tyrker overfalder dansk dreng i et sønderjysk indkøbscenter

6 comments:

 1. ud med den klan, plus alle dens supporters, så det er alle m'erne der skal sendes hjem, håber at han får sin straf.

  ReplyDelete
  Replies
  1. DANISTAN BLOMSTRER AF LORT💩

   Delete
  2. ^Du er helt fri til at forlade Danmark. Hvad holder på dig? Er det bidstandshjælpen?

   Delete
 2. Kast dem hjem med katapult!! Islam et uforeneligt med alting!

  ReplyDelete
 3. Nu tuder de, over deres egen medicin, de gav The Barn. Anmeld deres anmeldeser og skriv de er politiske, så skal de fjerne anmeldesen.

  ReplyDelete