Thursday, 23 July 2020

Muslimsk multikultur: 25-årig somalier skuddræbt i Aarhus
Det var en 25-årig somalisk mand, der blev skuddræbt onsdag aften ved travbanen i Aarhus.

Der er tale om en muslimsk mand, der var kendt under tilnavnet ‘Shmur’ i det aarhusianske hiphop-miljø. Men det 25-årige skudoffer havde angiveligt mere end ‘gangsterrap’ og hård attitude at byde på.

Østjyllands Politi slår fast, at den skuddræbte somalier ‘Shmur’ var tilknyttet det kriminelle miljø i Aarhus.

Den 25-årige somalier blev, ifølge de sociale medier, islamisk gift med en tørklædeklædt kvinde i juni 2019.

Et ellers roligt boligkvarter i Aarhus forvandles pludselig til et multikulturelt helvede.

Vidner til skuddramaet hører fire-fem skud i hurtig rækkefølge. Klokken er cirka 19.06, da parkeringspladsen foran Jydsk Væddeløbsbane rammes af det blodige skudopgør.

Den kriminelle somalier synker sammen få meter fra trav- og galopbanens indgang. Der former sig hurtigt tydelige blodspor på parkeringsarealet.

“Det ser ud til, at han (somalieren, red.) har slæbt sig omkring ti meter hen og siddet under et træ, hvorefter han er faldet baglæns ind i en hestefold,” fortæller et vidne.

Adskillige mennesker iler til gerningsstedet for at hjælpe den skudramte mand. Vidnerne prøver at give ham førstehjælp.

Politiet ankommer før ambulancen, hvilket er almindeligt i kriminelle skudopgør, hvor man vil sikre ambulancepersonalets liv.

Betjente forsøger, ifølge Østjyllands Politi, også at redde den 25-åriges liv, men forgæves. Den kriminelle muslim, med tilnavnet ‘Shmur’, dør i ambulancen på vej til hospitalet.

Flere vidner, der bor i området, mener ikke, at det er tilfældigt, at drabet sker i området omkring travbanen:

“I de seneste måneder har der været nogle suspekte typer, som har siddet på højen. De har egentlig ikke gjort nogle noget, men jeg tror, de solgte noget narko. Lige pludselig fra den ene dag til den anden var de dukket op,“ siger en kvindelig hundelufter, der bakkes op af et andet vidne:

“De sad nu ikke bare på højen. Der blev solgt hash eller et eller andet nede fra selve parkeringspladsen,“ lyder det fra en mand, der vil være anonym.

I timerne efter skudopgøret strømmer det ind med islamiske lovprisninger til både Allah og det somaliske skudoffer i diverse religiøse Facebookgrupper.

“Må Allah være hans sjæl nådig,” lyder det fra en tyrkisk muslim.

Muslimske migranter i Danmark forstår at lovprise deres kriminelle brødre.

*

Rapperens manager Prasad Balakumar skriver i en pressemeddelelse:

'Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at SHMUR, artist, kunstner og pladeselskabsmedejer af SELFMADE RECORDS er afgået ved døden.

(...)

"SHMUR var en af vores bedste artister. Han var en af de mest anticiperet upcoming artister på den danske musikscene. Det gladeste, kærligste og mest positive menneske, som jeg nogensinde har mødt. SHMUR vil altid leve videre i os."

***

Læs også om en 20-årig somalisk knivstikker, der lige nu er på flugt fra politiet


Se også
Tyrkisk overfald på dansk dreng: Muslimer bakker op om gerningsmandens familie

1 comment: