Thursday, 11 June 2020

Muslimske dødstrusler: Iraker vil brænde og halshugge Rasmus Paludan
Trusselniveauet mod partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs stiger dag for dag.

Senest har en irakisk migrant fremført uhørte trusler om afbrænding og halshugning af den danske politiker:

“Han (Rasmus Paludan, red.) skal brændes ad helvede til,” lyder det fra Ahmed Al-kaitab, der fortsætter sine trusler:

“Ikke kun hans klamme tunge skal skæres af - også hans hoved,” erklærer Ahmed Al-kaitab.

Den irakiske migrant vil halshugge en dansk politiker og skære hans tunge af. Ahmed Al-kaitab skriver sine dødstrusler på kommunikationsekspert Anna Thygesen 's Facebookvæg, men truslerne mod Rasmus Paludan nævnes ikke med ét ord i landets medier.

Dødstruslerne er i den tunge kategori og vækker minder om rædselsregimet i Islamisk Stat. Den muslimske terrororganisation har demonstreret ved flere lejligheder, at bevægelsen er parat til at brænde og halshugge sine vantro modstandere.

De islamiske dødstrusler krydres også med de næsten rituelle homofobiske angreb. Netop homofobi er udbredt i de muslimske mandsdominerede miljøer i Danmark.

Den dybt religiøse Ahmed Al-kaitab kalder sig selv for ‘stolt iraker’ på de sociale medier. Han er, efter eget udsagn, gift med en irakisk kvinde, der også er muslim. Det islamiske ægteskab blev angiveligt indgået i vinteren 2014.

Ahmed Al-kaitab går også under navnene ‘Abu Muslim’ og ‘Ahmed Ammar’, og han bor med stor sandsynlighed i hovedstadsområdet.

Danskerne kan risikere at støde på Ahmed Al-kaitab hos den verdensomspændende fastfoodkæde Burger King. Den truende iraker har, ifølge oplysninger på egne sociale medier, været ansat som servicemedarbejder hos Burger King siden sommeren 2019.

Burger King, der blev grundlagt i 1954, havde registreret 45 danske burgerrestauranter i 2018 og rangerer som den næststørste fastfoodburgerkæde i verden.

Den politiske vold og de islamiske trusler har ramt Rasmus Paludan hårdt. Senest er to mellemøstlige mænd blevet sigtet for drabstrusler og et voldsomt knivangreb i begyndelsen af juni.

Derfor er det dybt alvorligt, når en radikaliseret islamist som Ahmed Al-kaitab går frit rundt i Danmark. En indvandrer, der vil kopiere Islamisk Stats henrettelsesmetoder på danske jord, skal ikke kunne færdes frit.

Hvorfor er de danske politikere tavse om dette muslimske trusselbillede? Og hvorfor lægger kommunikationsekspert Anna Thygesen Facebookvæg til muslimske dødstrusler?

***

Læs mere om det muslimske knivangreb på Rasmus Paludan, da han besøger ghettoområdet Gellerupparken i Aarhus.


Se også
Ida Khanlo: Tænk, hvis alle islamkritikere holdt deres mund og lavede knæfald for islam og Allah

3 comments:

  1. udvis den fremmed, han er jo landsskadelig

    ReplyDelete
  2. Er man indavlet lav IQ kulturberiger, så svarer en ansættelse hos Burger King til at være hjernekirurg. Han har nået toppen af den formåen man må forvente af disse kulturberigere.

    Anna Thygesen kan jeg ikke tage alvorligt. Det solhærgede rynkefjæs kan kun bruges til skræk og advarsel om hvor galt det kan gå hvis narcissismen får overtaget. At hun også har en stemme som en skærebrænder, gør hende om muligt endnu mere ulidelig at høre på.

    ReplyDelete