Sunday, 28 June 2020

Multikulturelle IKEA: Indvandrer smider kendt radiovært ud af varehus“Forstår du dansk?” lyder det fra en mørklødet IKEA-vagt, der opfører sig aggressivt.

Shoppeturen slutter brat for den tidligere radiovært René Fredensborg, da en stærkt ophidset udlænding smider ham ud af møbelvarehuset i københavnerforstaden Gentofte.

“En stor vagt med lille pik og kæmpe solbriller på (i regnvejr) mente, at konen og jeg (og barn) BEVIDST flettede forkert ind i kundekøen til i IKEA,” lyder det fra René Fredensborg.

IKEA er tilsyneladende gået helhjertet ind i møbelkædens multikulturelle udvikling og har ansat mørklødede migranter til at holde den danske befolkning i skak.

Den aggressive indvandrer-vagt forlanger, at radiokendissen René Fredensborg og hans filippinske kone Shine skal gå bagerst i kundekøen, fordi de ikke har udvist den nødvendige respekt.

Det voldsomme optrin spidser til. René Fredensborg, der er tidligere vært på Radio24syv, kalder den udenlandske vagt for ‘idiot’ og ‘kæmpe idiot’.

Derefter falder den multikulturelle IKEA-hammer, og René Fredensborg formenes adgang til det islamofile møbelvarehus.

Den svenske møbelkæde er kendt for at have afskaffet medarbejdernes julefrokost og indført ordet ‘vinter’ i sin julekampagne for ikke at støde muslimske medarbejdere og kunder.

Desuden støtter IKEA den indvandrerglade bevægelse ‘Læger uden grænser’ med et anseligt millionbeløb. Læger uden grænser er kendt for at fragte afrikanske asylansøgere til Europa via Middelhavet.

IKEA virker til at have indført en kompromisløs linje, hvor aggressive indvandrervagter holder den oprindelige danske befolkning i ørerne.

Vagtbranchen har i en årrække været særdeles populær i indvandrerkredse. Både vagtfirmaer og uddannelsesinstitutioner melder om stor søgning fra ikke-vestlige indvandrere. En jobtitel, der giver gode muligheder for at udfolde den særlige mellemøstlige dominanskultur overfor den danske befolkning.

Den aggressive vagt i IKEA Gentofte beskrives som mørklødet, af ‘anden etnisk herkomst’, kraftig, 170 centimeter høj og bærer store solbriller (i regnvejr).

Radioværten René Fredensborg har mærket kulturberigelsen på egen krop. Et chok for den islamofile journalist, der i dag arbejder på Ekstra Bladet.


Se også
Bandeskyderi i Vollsmose: Her er det somaliske drabsoffer Abdinur Mohamed Ismail

2 comments:

  1. så journalisten har nu smagt sin egen medicin, ved at være islamofil, og IKEA skal nu boycottes

    ReplyDelete
  2. Jeg kunne ikke være mere ligeglad hvad angår Rene Fredensborg, om jeg så gjorde et seriøst forsøg. Hr. Fredensborg kan bare drage til det multikulturelle paradis Sverigstan, og gerne selv medbringe alle ulovlige stoffer han har lyst til, for at kunne holde hans sølle liv - så slipper hans evt. kolleger også for at, uvidende smugle dem for ham.

    Gid Rene Fredensborg var en statue, og at jeg var en fugl...!

    ReplyDelete