Saturday, 6 June 2020

Fødselsdag i medieeliten: Tillykke til René Fredensborg, der fylder 48 år

Dagens fødselar blev uddannet journalist i 2001.

Det vakte opsigt, da den unge journalist kastede med brosten og byggede barrikader, da han dækkede uroligheder i indvandrerbydelen Nørrebro.

Senere berettede den farverige journalist om et løssluppent seminar i filmbranchen, hvor han blev tilbudt kokain af en statslig filmkonsulent, der efterfølgende blev fyret.

René Fredensborg blev også fyret efter sit brostenkast på Nørrebro, men han blev hurtigt genansat i mediejobbet. Samme skabelon blev brugt, da Fredensborg i sommeren 2018 smuglede narko og stoffer i en autocamper, der tilhørte hans arbejdsplads Radio24syv.

“Jeg smugler faktisk gerne selv mine stoffer, hvis det endelig skal være, og har flere gange fløjet rundt i Europa med lommerne fulde af pot,” udtalte radiobranchens svar på det skæve tårn i Pisa.

René Fredensborg blev omgående fyret af sin chef, som han derefter kaldte et ‘omvandrende parcelhus’. Fredensborg blev taget til nåde, og han blev genansat på sin licensbetalte mediearbejdsplads. Et mønster kommer til syne.

Den kulørte René Fredensborg, der nu er ansat på Ekstra Bladet som kulturskribent - et job, der indebærer, at man forsøger at tigge sig til gratis øl hos Stram Kurs - er træt af de nymodens kønsroller, hvor kvinders magt og selvstændighed griber om sig.

“Vi er nogle, der drager mod øst, fordi danske kvinder er umulige at have med at gøre,” lyder det fra René Fredensborg, der i dag er gift med den filippinske kvinde Shine.

Medieeliten længe leve, hurra!


Se også
Enhedslisten 's teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen lukker 290 millioner liter lortevand direkte ud i Øresund

1 comment: