Monday, 1 June 2020

Enhedslistens våbenglade politiker: Faren elsker migranter og hader Inger Støjberg


Æblet falder ikke langt fra stammen i den betændte ‘våbensag’ på den yderste venstrefløj.

Der tegner sig et billede af en såkaldt ‘antiracistisk’ familie, der lever i et rigmandskvarter langt fra ghettoer og indvandrerproblemer.

Enhedslistens ungdomspolitiker Absalon Billehøj er blevet afsløret, mens han fremviser sit våben - et såkaldt ‘hardballgevær’ - på sociale medier. Det truende optrin sker foran Enhedslistens logo.

Desuden fortæller den venstreradikale Absalon Billehøj om politikamp i de københavnske gader, og han reklamerer for en kommunistisk terrorbevægelse.

“En stolt far,” skriver Claus Bjørn Billehøj om sin våbenglade søn.

Den stolte far, erhvervsmanden Claus Billehøj, deler holdninger med Morten Østergaard, hader Inger Støjberg og kæmper for de udviste migranter på Udrejsecenter Sjælsmark.

“Det altså langt ude,” skriver Claus Bjørn Billehøj, når politiet beskytter Rasmus Paludan fra Stram Kurs mod dødstrusler fra blandt andet den yderste venstrefløj.

En politisk fløj som begge Claus Bjørn Billehøjs sønner tilhører:

“Bekæmp racisme,” skriver den yngste søn, Ansgar Billehøj, på de sociale medier.

Claus Bjørn Billehøj har nemlig opdraget begge sine sønner, på henholdsvis 19 og 21 år, i sit eget venstreorienterede spejlbillede.

Sønnerne Absalon og Ansgar Billehøj er begge venstreradikale aktivister. De tilhører Enhedslistens ungdomsfraktion SUF - ‘Socialistisk Ungdomsfront’. Den våbenglade Absalon Billehøj har en fremtrædende position i partiets ledelsesgruppe.

Den venstreorienterede familie lever på livets grønne gren. Det eksklusive Frederiksberg, hvor boligpriserne er skyhøje, danner rammen om familiens penthouselejlighed.

Her kan familien Billehøj nyde udsigten over Københavns tage. Liebhaverboligen ligger et ejendomsmæglerstenkast fra den fashionable Frederiksberg Allé og den historiske oase Frederiksberg Have, hvor fortidens majestæter havde sommerresidens.

Her er der ingen indvandrerkriminalitet og ghettobebyggelser i miles omkreds. Den røde elite vil gerne være i fred for multikulturen.

Den 48-årige Claus Bjørn Billehøj og hans socialistiske sønner foragter ikke kapitalismen, som man skulle tro, når man ser på familiens meritter på de sociale medier.

Her udskammer Claus Bjørn Billehøj den tidligere integrationsminister Inger Støjberg og sammenligner hende med "en sort ulv".

Den pengestærke Claus Bjørn Billehøj er med i ejerkredsen omkring en stor kapitalfond - Den Sociale Kapitalfond - der nyder godt af tusindvis af danskeres forsikringsindbetalinger. En kapitalfond, der har et venstreorienteret og ‘socialt’ præg.

Den entreprenante finansmand driver også et investeringsselskab, hvor han er eneejer. I bestyrelsen sidder konen og de to sønner. De to sidstnævnte kæmper ellers imod den stygge kapitalisme i deres politiske virke.

På den måde kommer de revolutionsglade sønner, Ansgar og Absalon, til at opleve pengestrømme og erhvervslivet tæt på, mens de kæmper side om side med Pernille Skipper, der gerne vil snuppe pengene fra danske velhavere.

Sådan er kapitalismen - og det venstreradikale sammenrend hos Enhedslisten.

Der er tale om et stort socialistisk maskespil, hvor den velhavende familie spiller socialister, men samtidig jonglerer med millioner af kroner i arbejdslivet.

I årsregnskabet for kapitalfonden, som Claus Bjørn Billehøj er medejer af, kan man læse om den halve milliard kroner, som selskabet har rejst fra de mange investorer.

“Fonden arbejder løbende med at identificere barrierer og udvikle gode investeringsløsninger,“ lyder det i beskrivelsen af Claus Bjørn Billehøjs kapitalfond, der har hovedkvarter lige ved Københavns Rådhusplads.

Den venstreorienterede finansfyrste tilhører i den grad eliten i det danske samfund.

Kapitalforvalteren Claus Bjørn Billehøj har tidligere været en del af koncernledelsen i Region Hovedstaden, og han er forhenværende kontorchef i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Claus Bjørn Billehøj er i dag udpeget af Finansministeriet som medlem af et magtfuldt udvalg, der skal formøble danskernes skattepenge i et ‘socialt investeringsprogram’.

Millionerne flyver om ørerne på familien Billehøj, der jonglerer med finanserne i familiens eget investeringsselskab - mens sønnerne samtidig kæmper en socialistisk fejde mod myndighederne:

“Har i dag fået en omgang bank af en række betjente,“ raser sønnen Absalon Billehøj efter nogle voldsomme 1. maj-uroligheder i de københavnske gader i 2019.

I aviserne kan man læse om fyrværkeri, trusler og flaskekast, da de venstreradikale indtager Nørrebro.

Et par måneder efter klager den anden søn over politiet og deres uniformer i forbindelse med en fodboldkamp. Ansgar Billehøj ledsager sin utilfredshed med et foto af de to politibetjente, som han deler på de sociale medier.

Den stolte far - Claus Bjørn Billehøj - kvitterer straks med et hjerteligt ‘like’ til sin venstreradikale søn.

***

Finansmanden Claus Bjørn Billehøj er personlig ven med Danmarks Radios politiske redaktør Michael Elsborg. Derfor er Enhedslistens kontroversielle ‘våbensag’ ikke blevet omtalt hos Danmarks Radio, hvor man beskytter sine røde venner.

Læs historien her


Se også
Kærlighedsnyt: Søren K. Villemoes + Bushra Bashir Ali

1 comment: