Friday, 26 June 2020

Det islamiske parallelsamfund mindes somalisk skudoffer
Flere hundrede indvandrere fra ghettoen Vollsmose samledes torsdag aften for at mindes somalieren Abdinur Mohamed Ismail, som sent onsdag aften blev fundet skuddræbt i det berygtede boligområde. Det var den langskæggede imam Abu Amin, der tog ordet under mindeceremonien for det 31-årige somaliske drabsoffer. Meldingen fra imamen var, at beboerne ikke længere vil finde sig i skyderierne i området, og at de skal stå sammen mod indvandrerbanderne. 

Problemet er, at de islamiske parallelsamfund i årtier har set stiltiende til, mens unge med muslimsk baggrund har hærget, plyndret, dræbt og voldtaget uskyldige danskere. Men nu vil de muslimske imamer pludselig ikke finde sig i det mere. Hvis det ikke var så tragisk, så ville det næsten være morsomt.


Se også
Bandeskyderi i Vollsmose: Her er det somaliske drabsoffer Abdinur Mohamed Ismail

2 comments:

  1. Fætter/Kusine festen er aflyst, så nu er det ren fætterfest. Kusinerne er enten i køkkenet eller på fødeafdelingen, for ligestilling mellem kønnene er jo et must i Islam, ikke sandt?! Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro at dette billede forestiller et gennemsnitligt shithole i Mellemøsten.

    ReplyDelete