Wednesday, 3 June 2020

Antiracist Philip Sampson skjuler sandheden: Sletter indlæg om sine sexforbrydelserDet er ikke faldet i god jord hos journalisten Philip Sampson, at hans sexovergreb og kvindevold er blevet afsløret på de sociale medier.

Alle kritiske indlæg bliver slettet med hård hånd af den medievante Philip Sampson. I løbet af tirsdagen forsvinder adskillige indlæg på journalistens Facebookprofil i takt med, at flere og flere følgere spørger ind til overgrebet.

Philip Sampson sidder klar ved slette- og censurknappen efter få minutter. Lige i dette tilfælde må sandheden ikke komme frem.

Herunder er et eksempel, hvor undertegnede spørger om, Philip Sampson har givet en undskyldning til sit sexoffer. En anden Facebookbruger spørger om, de forfærdende oplysninger er sande.

Efter få timer er alt slettet. ‘Graverjournalisten’ Philip Sampson dækker sin fortid til. Den tåler ikke dagens lys.

Philip Sampson ønsker ikke, at vennerne i medieeliten skal læse om sexforbrydelsen og den barske kvindevold - som han har udsat en 17-årig teenagepige for.

Da Philip Sampson fik sin dom, blev det i Landsretten beskrevet, at den purunge pige blev tævet med et kosteskaft, fik en ølflaske stukket op i vagina og hvordan en gerningsperson urinerede udover offeret.

Det er åbenbart for stærk kost for den 61-årige ghanesiske journalist og hans omgangskreds, og der gribes til censur.

Medieeliten har det bedst, når den kan være i fred.

***

Læs om journalisten Philip Sampsons sex- og voldsforbrydelser her


Se også
Medieskandale: TV 2 Nyhederne inviterer afrikansk hadprædikant i studiet

1 comment: