Tuesday, 2 June 2020

Afsløring: Komikeren Omar Marzouk bakker op om terrorsympatisør fra Nørrebro
Mandag aften smutter kendismuslimen Omar Marzouk forbi den bandekriminelle terrorsympatisør Abdel Mustafa. Sidstnævnte går også under navnet ‘AbdelRahman Bin Mohammad‘.

Den egytiske komiker har taget blomster og fine lovord med til den dybt kriminelle Abdel Mustafa, der er berygtet for sit venskab med Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein.

“Tak fordi du gad mødes og tak for lån af dine ører, de sidder på et godt hoved,” lyder det fra Omar Marzouk til den bandekriminelle mand.

Abdel Mustafa er en berygtet kriminel fra indvandrermiljøet på Nørrebro. Han har i en årrække været involveret i voldsom bandekriminalitet.

Abdel Mustafa mindes terroristen Omar El-Hussein på årsdagen for El-Husseins terrorangreb på Krudttønden og synagogen i København:

“Ta’r stadig ikke afstand fra ham (Omar El-Hussein, red.) som min bror i islam,” skriver Abdel Mustafa og fortsætter sin lovprisning:

“Blod er tykkere end vand,” erklærer Abdel Mustafa om Omar El-Hussein.

Ordene falder i februar 2016 - præcis et år efter Omar El-Husseins dobbeltmord på filmskaberen Finn Nørgaard og vagten Dan Uzan.

I dag har islamisten Abdel Mustafa fået en ny ven, der hedder Omar. Denne gang med efternavnet Marzouk.

I øjeblikket prøver terrorsympatisøren Abdel Mustafa at opildne til raceuroligheder i det danske samfund. Islamisten har uploadet flere Facebookvideoer med politi- og racismeanklager, der er set at tusindvis af mennesker.

“Nok er nok,” truer Abdel Mustafa. Målet er at skabe had og islamisk opstandelse i befolkningen.

Islamister som Abdel Mustafa ønsker at destabilisere samfundet, så islams love kan regere i gaderne. Og nu får Abdel Mustafa opbakning fra den egyptiske komiker Omar Marzouk.

Den muslimske morskab er falmet hos Omar Marzouk over årene.

***

Læs her om terrorsympatisøren Abdel Mustafas svigerforældre, der er de kendte DR-værter Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen


Se også Vicedirektør for NEXT-uddannelse København, Daniel Blum, har smidt elev, der kritiserede forholdene på Sydkysten Gymnasium i Ishøj, ud

2 comments:

  1. lad os nu få m'erne ud af vores kære Danmark

    ReplyDelete
  2. jeg bryder mig ikke om Omar Marzouk, dette dobbelt moralske menneske, jeg skal bræk.

    ReplyDelete