Sunday, 10 May 2020

Muslimer håner danskerne: Islamisk bønnekald og trusler i ghettoen
“Allah er stor,” lyder det på arabisk fra en højttaler i indvandrerghettoen Gellerupparken.

De religiøse trusler hænger i luften, da potente ‘muskelbiler’ kører rundt i gaderne, mens den muslimske bøn flænger aftenstilheden.

En lørdag aften i Aarhus udvikler sig til en islamisk magtdemonstration. Og dansk politi glimrer ved sit fravær.

En flok muslimske mænd, der er iført ‘bandeuniformen’ - hættetrøjer og træningstøj - kører rundt i gaderne. Der er tale om højtydende biler med tårnhøj topfart og prisskilte, der matcher prisen på et sommerhus.

Muslimerne hænger på ulovlig vis ud af bilruder og åbninger i køretøjerne. De fremmede fjender har medbragt en stor sort højttaler i den forankørende bil, der afspiller den islamiske bøn.

Danskerne skal se, høre og forstå - at islam bestemmer i gaderne i 2020.

Der er mindst 13 såkaldte ‘muskelbiler’ involveret i optrinnet, og der kan tælles mindst 13 indvandrere på en videooptagelse af begivenhederne.

Det islamiske optrin ender på en parkeringsplads i ghettoområdet, hvor ‘muskelbilerne’ parkeres i en klynge. Her afspilles den arabiske bøn, der lyder fra moskeerne i Mellemøsten.

Trods den åbenlyse forstyrrelse af den offentlige orden - og den klare overtrædelse af forsamlingsforbuddet under coronakrisen, så holder Østjyllands Politi sig væk.

Tidligere på dagen holdt politiet sig IKKE væk, da nogle unge danskere fra den nationalsindede bevægelse ‘Generation Identitær’ demonstrerede mod netop bønnekald.

Ved denne lejlighed foretager Østjyllands Politi to anholdelser af danske aktivister. De danske myndigheder slår hårdt ned på kritik, der er rettet mod islam. Men giver muslimer i Danmark nærmest frit spil til ulovligheder.

Det muslimske bønnekald og kortegen af ekstremt dyre ‘muskelbiler’ er angiveligt et modsvar til Generation Identitærs demonstration mod bønnekald i det offentlige rum.

Muslimerne finder sig ikke i danske patrioters tilstedeværelse i ghettoområdet, og de viser deres magtfulde greb om området. Her hersker Allahs repræsentanter.

Gellerupparken kan, på linje med andre ghettoområder i Danmark, betegnes som en ‘no-go zone’. Et begreb, der er kendt fra andre europæiske byer - for eksempel Paris, Bruxelles og Stockholm. Her har myndigheder mistet kontrollen i takt med muslimernes stigende tilstedeværelse.

Allah er stor i Gellerupparken.

Hvornår falder det næste område?

***

Se det muslimske bønnekald i Gellerupparken (9. maj 2020) på dette link:
https://youtu.be/zdacgpsjy0o

Her er videoen, hvor de muslimske mænd og muskelbilerne indtager gaderne i Aarhus:
https://youtu.be/TgDQC2a1nDU


Se også
Somalisk viceborgmester fra Aalborg kræver mere magt; vil bestemme, hvem, der bliver lukket ind i byen

3 comments:

  1. Kunne man ikke tænke sig, at disse "muskelbiler" brød i brand?

    ReplyDelete
  2. Er der ikke nogle hårde danske drenge der turde at konfrontere de satans bølle muslimer

    ReplyDelete