Wednesday, 20 May 2020

Danmarks Radio afsløret: Kendte studieværters datter scorede licensjob
De to Danmarks Radio-værter Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen er glade for deres licensfinansierede arbejdsplads.

Værtsparrets datter Emilie Utzon Carlsen stryger lige igennem ansøgerfeltet og lander et attraktivt job i Danmarks Radios nyhedsafdeling.

Det hele lugter langt væk af nepotisme og licensmidler, der ender i nære familiemedlemmers lommer.

Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen har to døtre. Parret blev skilt tilbage i 2001, men Mette Utzon og Søren Carlsen er stadig partnere i radiostudiet, hvor de sammen guider lytterne igennem nyhedsstrømmen.

I 2015 påbegynder deres datter - Emilie Utzon Carlsen - sine studier på Syddansk Universitet. Den unge journalistaspirant vil gå i forældrenes fodspor, og det lykkes helt bogstaveligt.

I foråret 2017 scorer Mette Vibe Utzon og Søren Carlsens datter, der dengang er midt i tyverne, et eftertragtet job i Danmarks Radio.

Datteren får et job som studentermedhjælper i nyhedsafdelingen, hvor begge forældrene er ansat. Det skader ikke at have efternavnene Utzon og Carlsen, når licensen skal uddeles.

Emilie Utzon Carlsen arbejder med udenlandske nyheder, og hun er ansat i ét år og tre måneder. Den unge journalistelev udveksler nyhedsindslag og tv-billeder mellem statsmedierne i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Licensjobbet giver et attraktivt CV og er studierelevant.

Ydermere er Danmarks Radio en arbejdsplads med sikkerhed i ansættelsen. Her får medarbejderne overarbejdsbetaling og diverse løntillæg, der ikke er en selvfølge i mediebranchen.

Skærmtrolden Mette Vibe Utzon er kendt fra TV Avisen, Detektor og udenrigsmagasinet Horisont. Senest er Mette Vibe Utzon flyttet til radioafdelingen, hvor hun er kollega med eksmanden Søren Carlsen.

Søren Carlsen er en kendt stemme i æteren, hvor han formidler nyheder. Han har været ansat i Danmarks Radio siden 1992. Inden licenskarrieren blev Søren Carlsen uddannet på arbejderbevægelsens avis ‘Det Fri Aktuelt’.

Også på det punkt slægter Emilie Utzon Carlsen forældrene på. Et nærstudie af Emilie Utzon Carlsens sociale medier afslører hendes hang til multikultur, racismeanklager og støtteerklæringer til muslimer.

“God pointe,” skriver Emilie Utzon Carlsen og henviser til en artikel fra Information. Her beskrives det, hvordan det angiveligt er andres skyld, når muslimer bliver radikaliseret.

Det skal i denne sammenhæng nævnes, at Emilie Utzon Carlsens lillesøster Amanda Asiya Utzon Carlsen er konverteret til islam og er gift med den bandekriminelle muslim - Abdel Mustafa.

En ræverød journalistspirre er sået. Emilie Utzon Carlsen bliver færdiguddannet som journalist i vinteren 2020. Nu skal danskerne have serveret endnu flere ræverøde nyheder.

Hvorfor ansætter Danmarks Radio nære slægtninge og børn af profilerede tv- og radioværter? Er familiemedlemmer de bedst kvalificerede til jobbet?

***

Læs om DR-værterne Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen - samt deres bandekriminelle svigersøn - en berygtet islamist, der hylder IS-terroristen Omar El-Hussein


Se også
Glædelig ramadan 2020: Ildspåsættelser og flammer over hele landet

2 comments:

  1. Indavl. Hverdag på DR og TV2.

    ReplyDelete
  2. Der er også politisk indavl .. 3 generations politikere en masse.. Auken, Ellemann, Helveg, Hækkerup, Dyremose, oma..

    ReplyDelete