Friday, 17 April 2020

Chef fra Sundhedsstyrelsen angriber politiker fra Dansk Folkeparti: - Han er et forfærdeligt menneske
Hvis danskerne tror, at sundhedsmyndighederne udelukkende bekæmper den frygtede coronavirus, så tager de fejl.

Bag facaden på Sundhedsstyrelsens monstrøse bygning i København udkæmpes en politisk kamp mod højrefløjen - og specielt Dansk Folkeparti.

Sundhedsstyrelsens magtfulde pressechef Tina Guldmann Gustavsen angriber politikeren Erik Høgh-Sørensen, der er højtplaceret i Dansk Folkeparti:

“Han er et forfærdeligt menneske,” udtaler pressechefen Tina Gustavsen med henvisning til DF’eren Erik Høgh-Sørensen.

Erik Høgh-Sørensen er nordjysk regionrådsmedlem, folketingskandidat og medlem af Dansk Folkepartis magtfulde hovedbestyrelse, der former partiets politik.

Erik Høgh-Sørensen er uddannet journalist. Erik Høgh-Sørensen revser ofte den danske presses røde politiske slagside. En kombination, der får Sundhedsstyrelsens pressechef til at se rødt.

Pressechefen Tina Gustavsen kalder sin politiske modstander for ‘et forfærdeligt menneske’ - på grund af en onlinedebat om danskhed. Tina Gustavsen kaster sig hovedkuls ind i debatten med sit retoriske angreb på Erik Høgh-Sørensen.

Tidligere er det kommet frem, at Tina Gustavsen har kritiseret Kristian Thulesen Dahl og Dansk Folkepartis udlændingepolitik.

Sundhedsstyrelsen er øverste sundhedsmyndighed i Danmark. En styrelse, der skal sikre alle danskere lige adgang til hjælp i sundshedsvæsenet. Derfor er det stærkt bekymrende, at der er politisk slagside i cheflaget hos Sundhedsstyrelsen.

Den øverste chef i Sundhedsstyrelsen - Søren Brostrøm - har en politisk fortid som en del af ledelsen i et kommunistisk parti. Det er direktør Søren Brostrøm, der i sidste ende holder hånden under pressechefen Tina Gustavsen.

‘De røde’ passer godt på hinanden, når der skal uddeles magtfulde og vellønnede jobs.

Dansk Folkeparti og partiets vælgere kan med rette være bekymret for Sundhedsstyrelsens dømmekraft og ageren midt i coronakrisen.

***

Læs om Sundhedsstyrelsens pressechef, der angriber Dansk Folkepartis asylpolitik, her


Se også
Ekstra Bladets hykleri: Chefredaktør Poul Madsen i sommerhus under coronakrisen

3 comments:

  1. Hun skal fyres. Hun har ikke fortjent bedre.

    ReplyDelete
  2. Det er dog altid noget, at Tina Gustavsen kalder Erik Høgh-Sørensen et menneske. Det huer muligvis ikke hendes chef med den fortid, han har i et kommunistisk parti. I de gode gamle sovjetdage blev personer som Erik Høgh-Sørensen nemlig gjort til "forhenværende mennesker" og behandlet derefter. 25 år i GULAG var en meget populær måde at "behandle" de "forhenværende" på. Man må håbe for Erik Høgh-Sørensen, at han ikke får brug for nogen behandling, som Sundhedsstyrelsen har indflydelse på...

    ReplyDelete
  3. Offentlig embedsmand skal selv i sin private ageren holde sig indenfor decorum. Det er der mange røde/kvinder, der ikke forstår. De er svage i ånden.

    ReplyDelete