Wednesday, 19 February 2020

Muslimsk bedemand til Stram Kurs-demonstranter: "Svin"Døren til den sorte rustvogn går op og ud træder en gråskægget chauffør.

»Svin,« lyder det fra den muslimske mand.

Øjnene lyner, og hadet bruser, da den islamiske ‘bedemand’ får øjenkontakt med nogen demonstranter fra Stram Kurs, der deltager i en lovlig anmeldt demonstration i Københavns Nordvestkvarter.

Chefredaktøren Jesper Gisli fra lokalmediet MinBy skriver, at den muslimske mand kører rundt med liget af en kun 11 måneder afdød baby. Hvorvidt der er et barnelig i kisten, da bedemanden ankommer til Islamisk Trossamfund er imidlertid ikke bekræftet. Trossamfundets talsmand i denne sag - islamisten Khalid Alsubeihi - siger ja, men han har på ingen måde sandsynliggjort, at det faktisk forholder sig sådan i virkeligheden. Jesper Gisli, MinBy, Berlingske og en lang række debattører og politikere tager uden videre islamistens ord for gode varer.

Den muslimske rustvognchauffør svinger om hjørnet fra Tomsgårdsvej og drejer ned ad Dortheavej, hvorefter han resolut kører over i modsatte vejbane mod kørselsretningen og parkerer foran den velbesøgte Café Lakrids, hvor gæsterne får serveret marokkansk brunch, og en demonstration bestående af medlemmer fra Stram Kurs.

Rustvognen er nu parkeret direkte foran en politisk demonstration med omfattende politibeskyttelse.

Herefter stiger den muslimske chauffør ud af bilen og råber: »Svin.«

Den muslimske mand forlader herefter både rustvognen og kisten. På dette tidspunkt har rustvognchaufføren trukket gardinerne for i vognens kisterum, hvor barnekisten står.

Efter 23 minutter returnerer den gråskæggede mand og åbner bagklappen på den sorte Ford Mondeo rustvogn. Fra det øjeblik er der frit udsyn til den hvide barnekiste, der efter sigende indeholder en afdød baby.

Herefter forlader den muslimske chauffør både rustvogn og barnekiste i mindst 15 minutter.

En ubevogtet rustvogn står nu med åben bagklap foran panoramaruder til en café, en stor benzintank på den anden side af vejen og ved en af de mest trafikerede veje - ‘Ring 2’ - i hovedstaden og desuden foran en lovlig anmeldt demonstration fra Stram Kurs, der er beskyttet af politiet. Hvis den muslimske bedemand var interesseret i at skaffe ro om den påståede begravelse, har han valgt en ganske bizar måde at gøre det på.

Den islamiske chauffør burde i behørig diskretion have parkeret bilen med det afdøde barn - hvis der var et barn i kisten (det har vi kun islamisten Khalid Alsubeihis ord for) - i det aflukkede gårdareal hos Det Islamiske Trossamfund. Her er det muligt at parkere direkte ved indgangspartiet til moskeen.

Hvad får en islamisk chauffør / bedemand til at opføre sig sådan i fuld offentlighed?

Den danske presse og de islamofile politikere fra både rød og blå blok har automatisk placeret den muslimske chauffør og Islamisk Trossamfund, der stod bag Muhammedkrisen i 2006, i offerrollen.

Statsminister Mette Frederiksen har angrebet demonstranterne fra Stram Kurs, og hendes beskæftigelsesminister har om Stram Kurs skrevet: “Svin. Forbandede svin. Intet mindre.”

Man skulle næsten tro, at den socialdemokratiske minister Peter Hummelgaard er uddannet islamisk bedemand - med sit latrinære sprogbrug.

Ikke én har spurgt sig selv om, det er i orden at efterlade en rustvogn med en barnekiste og råbe "svin" til den første, man møder.

***

Læs mere om den islamiske propaganda med den ubevogtede rustvogn og barnekiste på Ballet Magnifique, hvor der er en grundig gennemgang af hændelsesforløbet


Se også
Asmaa Abdol-Hamids mand i fængsel: Stjæler millioner af skattekroner fra samfundets svageste

5 comments:

 1. Hvis det er en trøst, så er der mange, der har gennemskuet det. Jeg kiggede både på Søren Espersens Facebook post og på Peter Hummelgaards tweet, og der var et overvældende flertal i kommentarsporet for, at det hele var et mediestunt.

  ReplyDelete
 2. sådan som jeg forstår det, er det rustvognen som kommer efter stram kurs er gået igang med deres demo. Hvordan kan det så være Rasmus Paludans skyld? men det er typisk for politikerne som er så bange for at blive kaldt racist osv.

  ReplyDelete
 3. Manden fra Den Sorte Lagune..

  ReplyDelete
 4. Jesper Gisli, er skabsmuslim.

  ReplyDelete
 5. Det er bestemt ikke noget nyt med falske begravelser i Pakistan bruger de det til at stoppe demonstratinner de ikke vil forbyde officelt den vane har de taget med til Danmark desværre

  ReplyDelete