Saturday, 15 February 2020

Fremmed fjende gemte Terror-Omars mordvåben
Flere kriminelle migranter kendte til Omar El-Husseins terrorangreb i timerne efter de dødelige skud ved Krudttønden.

En af de migranter, der hjælper Omar El-Hussein - og som kunne have forhindret mordet på Dan Uzan - er den 24-årige Liban Ahmed Saleban Elmi.

Liban Elmi er dømt for brud på våbenloven og indbrud, og han har været involveret i en sag om vidnetrusler og gaderøveri.

Liban Elmi bliver dømt for indbrud i lejligheder på Nørrebro i 2012 og 2014. Straffen blev ikke effektueret, hvis Liban Elmi undergav sig 'struktureret, kontrolleret' behandling af alkoholproblemer.

Liban Elmi er en central person i terrorsagen fra 2015, hvor den palæstinensiske terrorist Omar El-Hussein angreb Lars Vilks Komiteen 's debatmøde i Krudttønden på Østerbro og synagogen i Krystalgade. Liban Elmi er med til at bortskaffe Omar El-Husseins militærriffel, der bliver brugt til at likvidere den 55-årige filminstruktør Finn Nørgaard udenfor Krudttønden.

Islamisk Stat-terroristen sætter efter nedskydningen af Nørgaard kurs mod Mjølnerparken.

Liban Elmi mødes med Omar El-Hussein halvanden time efter terrorangrebet på Krudttønden.

Videoovervågning fra Mjølnerparkens kameraer viser, hvordan mordvåbnet bliver smidt ved et grønt omtåde tæt på Mjølnerparken. På videoen ser man Liban Elmi være med til bortskaffelsen af Omar El-Husseins mordvåben.

Da politiet anholder Liban Elmi forklarer afrikaneren, at der har været rygter blandt Mjølnerparkens beboere om, at Omar El-Hussein ville lave noget a la Paris (terrorangrebet på Charlie Hebdo, red.).

Liban Elmi kontakter ikke politiet.

Politiets videomateriale afslører, at Liban Elmi senere mødes med Omar El-Hussein på Nørrebro.

Omar El-Hussein bliver mødt med kindkys, håndtryk og smil af Liban Elmi. Omar El-Hussein holder sin ene hånd frem og viser ‘OK-tegnet’ til Liban Elmi.

Liban Elmi ser terroristen række en finger i vejret og pege mod himlen. Et muslimsk håndtegn, der bruges flittigt af terrorister i Islamisk Stat. Omar El-Hussein har tidligere sværget troskab til netop terrorbevægelsen Islamisk Stat.

På et tidspunkt laver Omar El-Hussein en pistollignende bevægelse.

“Hvad fortæller Omar jer her,” spørger anklageren i Københavns Byret.

“Det ved jeg ikke,” svarer Liban Elmi, da han sidder på anklagebænken.

Den fremmed fjende - Liban Ahmed Saleban Elmi - får en dom på to et halvt års fængsel for at gemme Omar El-Husseins terrorvåben.

I februar 2019 bliver Liban Elmi idømt en fængselsstraf på seks år. Den bandekriminelle migrant har igen gemt skydevåben i Mjølnerparken.

Hvorfor somaliske Liban Elmi stadig befinder sig i Danmark og ikke er udvist trods sin voldsomme gentagne kriminalitet er et såkaldt godt spørgsmål.

*

Mere om Liban Elmi herDen fremmede fjende Liban Elmi poserer.


Se også
Anmeldte Pernille Vermund for racisme: "Vincent Morris" er svindler og indbrudstyv

No comments:

Post a comment