Friday, 21 February 2020

En uge efter begravelsen: Var barnekisten tom?Der er gået en uge siden det kontroversielle optrin ved Det Islamiske Trossamfund i København.

En af de mest centraltplacerede islamister hos trossamfundet er nu kommet i tvivl om, hvorvidt der reelt lå et dødt barn i kisten i den meget omtalte rustvogn.

Khalid Alsubeihi fra Det Islamiske Trossamfund siger nu, at kisten kan have været tom, da Stram Kurs demonstrerede på Dortheavej foran Islamisk Trossamfund 's lokaler.

Danske politikere såsom statsminister Mette Frederiksen, Søren Espersen, Uffe Elbæk, Pernille Vermund, Morten Østergaard, Pernille Skipper, Martin Henriksen, Sikandar Siddique med mange flere - har alle tordnet mod Stram Kurs på laveste niveau.

Men når ikke engang islamisterne fra moskeen, der stod for ‘begravelsen’, ved om, der reelt var et dødt menneske i rustvognen. Hvor står vi så?

Kan man ikke nemt afgøre om, der var et afdødt barn i rustvognen, hvis man er interesseret i at få sandheden frem?

Mange danske politikere og medier har et forklaringsproblem.

***

Læs mere om mediernes ‘sandhedsvidne’ - islamisten Khalid Alsubeihi - der har det svært med homoseksuelle


Se også
Utroværdig journalistik fra MinBy.dk om islamisk "barnebegravelse": Hvad siger Berlingske?

Asmaa Abdol-Hamids mand i fængsel: Stjæler millioner af skattekroner fra samfundets svageste

4 comments:

 1. vil gerne høre politikerne fare ud til journalisterne og i samme hidsige venninger sige undskyld til STRAM KURS for alle de modbydlige udfald de kom med da det viser sig at der ikke var noget i kisten og derfor ingen begravelse

  ReplyDelete
  Replies
  1. Særligt fra Morten Østergaard, den halalhippie.

   Delete
 2. Hvorfor har ingen medier nævnt, at rustvognen blev parkeret foran en igangværende demonstration, parkeret udenfor en cafe og efterfølgende gået bagsmækken åbnet op? Hvorfor? Hvad var foremålet, når alle andre begravelser fra stedet foregår fra gården omme bagved?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så ville medierne ikke kunne hænge Stram Kurs ud. Så ville islamisterne fra Islamisk Trossamfund være skurkene.

   Delete