Wednesday, 26 February 2020

Afsløring af begravelsessagen: Journalisten er venligbo, og hun hader Rasmus PaludanHvordan kunne den islamiske ‘begravelsessag’ ramme overskrifterne i de danske medier?

Journalisten Chili Djurhuus fra MinBy.dk indrømmer nu, at det er hende, der lader rygtelavinen rulle.

42-årige Chili Djurhuus har al mulig grund til at angribe Stram Kurs, som hun hader af hele sit hjerte.

Chili Djurhuus er aktiv venligbo, og hun kæmper for udviste migranter. Desuden advarer Chili Djurhuus direkte imod at stemme på Stram Kurs få dage før folketingsvalget i 2019.

Lokalavisen MinBy og hele ‘begravelsessagen’ er et lysende eksempel på, hvordan venstreorienterede journalister angriber højrefløjen som et led i deres politiske projekt.

En politisk hetz mod islamkritikere og indvandringsmodstandere pakkes ind som ‘nyhedsartikler’.

Søndag 16. februar 2020 står Chili Djurhuus og bager pandekager, da hun får tilsendt en onlinevideo.

“Da jeg så videoen, nægtede jeg at tro mine egne øjne,” fortæller Chili Djurhuus.

Videoen er produceret af Stram Kurs i forbindelse med partiets demonstration ved en radikaliseret moske i København, der er kendt for sit tilhørsforhold til terror og ‘Muhammedkrisen’.

En muslimsk bedemand vælger højst overraskende at parkere en ældre rustvogn midt i en demonstration, hvor 600 muslimer har meldt deres ankomst. Rustvognen holder først foran moskeen, her står chaufføren ud og taler med en person fra moskeen, hvorefter chaufføren kører bilen over på det modsatte gadehjørne, hvor Stram Kurs' demonstration er. Chaufføren parkerer foran demonstranterne fra Stram Kurs.

Herefter stiger den gråskæggede bedemand ud af rustvognen og råber “svin” til de fremmødte demonstranter fra Stram Kurs. Senere åbner bedemanden bagklappen, så en barnekiste bliver udstillet, hvorefter den usoignerede bedemand forlader kisten foran en travl københavner-café.

Journalisten Chili Djurhuus fokuserer udelukkende på den lille kiste i ligvognen, men gennemskuer ikke den religiøse propaganda.

“Det var en lille barnekiste, Stram Kurs råbte henover,” skriver Chili Djurhuus og prøver at opildne sine følgere på de sociale medier.

Den venstreorienterede reporter ringer straks til sin chefredaktør Jesper Gisli, der ligesom Chili Djurhuus har en fortid i SF.

Jesper Gisli er fyr og flamme, da han hører om muligheden for at svine Stram Kurs til, og han sætter sig straks til tastaturet. Artiklen udkommer dagen efter.

“Det er det fede ved at være journalist❤️❤️. I stedet for “bare” at dele videoen på min væg, blev den en historie på Minby.dk,” jubler Chili Djurhuus.

Anstrengelserne resulterer i en landsdækkende smædekampagne mod Stram Kurs i pressen, der giver genlyd langt ind på Christiansborg. Mange politikere har ligesom Chili Djurhuus og Jesper Elmholt Gisli et anstrengt forhold til Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Chili Djuurhus står som medskribent på flere af artiklerne, der sætter Stram Kurs i et negativt lys.

I det hele taget lugter det hele af en politisk hævnaktion orkestreret af SF'erne på MinBy.

I maj 2019, hvor der er 22 dage til, at danskerne skal sætte krydser til folketingsvalget, går Chili Djurhuus på Facebook og advarer mod at stemme på Rasmus Paludan og Stram Kurs:

“For nogle dage siden hørte jeg Radio24syv. En lytter ... ville nu stemme på Rasmus Paludans parti Stram Kurs ... Inden du overvejer at gøre ligesom lytteren, så læs nedenstående artikel fra Netavisen P77,” skriver Chili Djurhuus.

Chili Djurhuus henviser til en artikel på den venstreradikale blog ‘P77’, hvor der fremstilles konspirationsteorier og ‘falske nyheder’ om højrefløjen i Danmark.

Et eksempel er: “DANSKE NATIONALISTER KLAR TIL LIKVIDERING OG BORGERKRIG,” erklærer en skribent i 2015. De useriøse overskrifter står i kø på ‘P77’-bloggen.

Det er denne blog, som journalisten Chili Djurhuus bruger som ’argument’ for sine politiske udmeldinger og sit had til Stram Kurs.

Chili Djurhuus hører til på den yderste venstrefløj. I foråret 2015 fortæller Chili Djurhuus, der arbejder som pædagog, at hun skal til landsmøde hos SF. På dette tidspunkt er den nuværende chefredaktør for MinBy - Jesper Gisli - en del af bestyrelsen hos SF i København.

“Sæt dit kryds ved SF ved det kommende folketingsvalg,” opfordrer Chili Djurhuus sine følgere.

Det hele virker til at være et personligt politisk projekt for Chili Djurhuus. Objektiv journalistik kan læserne af MinBy ikke forvente fra hendes hånd.

Det er uklart, hvilken ‘kilde’, der fodrer den pandekagebagende journalist med historien om Stram Kurs og rustvognen. Men Chili Djurhuus ‘s netværk på sociale medier tæller blandt andet den venstreradikale norske voldsmand Erik Storrud.

“Jeres historie blev et ritzau telegram,” skriver Erik Storrud til Chili Djurhuus.

Henvendelsen fra den voldsdømte mand kommer dagen efter, at MinBy’s artikel starter shitstormen mod Stram Kurs.

Betegnelsen ‘et ritzau telegram’ dækker over, at artiklen fra lokalavisen har spredt sig via nyhedstjenesten Ritzau, som de fleste danske medier abonnerer på.

Den autonome Erik Storrud tilhører venstrefløjens mest ekstreme fløj. Han er dømt for vold og angreb på politiet. Storrud har været fængslet flere gange for sin såkaldte "aktivisme".

Det viser sig også, at både voldsmanden Erik Storrud og Chili Djurhuus har en fælles forkærlighed for den islamiske burka.

Chili Djurhuus repræsenterer medieeliten på forudsigelig vis, her hylder man Venligboerne og den uhæmmede masseindvandring.

I december 2017 uploader Chili Djurhuus et billede på Facebook med teksten: ‘Sig ja til kvoteflygtninge.” En kampagne, der har sit udspring hos SF.

I efteråret 2019 deler Chili Djurhuus en tekst, der er forfattet af et toneangivende medlem af Venligboerne:

“AnneLise Marstrand-Jørgensen har ordet,” skriver Chili Djurhuus om indlægget, der handler om migranterne i et udlændingecenter, hvor værelserne er overmalet med graffiti, og fællesarealerne er beskidte og lugter, fordi de udviste migranter nægter at rydde op.

Og netop udviste asylansøgere står Chili Djurhuus ‘s hjerte særlig nært.

Udlændingene på Udrejsecenter Sjælsmark får besøg af journalisten Chili Djurhuus i sommeren 2019. Den kvindelige reporter vil skildre forholdene for de afviste migranter. Inden reportageturen bringer Chili Djurhuus dette Facebookopslag:

“Jeg skal til Sjælsmark på tirsdag, og tænker at fylde min bil op med tøj,” skriver Chili Djurhuus, der efterlyser dame- og herretøj samt en støvsuger, et tørrestativ og høretelefoner.

Senere opdaterer Chili Djurhuus sit opslag på de sociale medier:

“Jeg fik fyldt bilen. Tak til alle jer der donerede 🙏🏻❤️,” skriver Chili Djurhuus.

Artiklen, der udkommer efter besøget på Sjælsmark, får overskriften: ‘Jeg ønsker ikke at dø som hjemløs flygtning’. Chili Djurhuus leverer et ukritisk portræt af en afvist iraner, der forlanger at få del i Velfærdsdanmarks goder. En historie, der skal skabe sympati om de afviste migranter.

“Jeg tørster efter at gå i skole igen og efter frihed og identitet,” fortæller Hawar Azizi.

Det hele er en tilståelsessag. Journalisten Chili Djurhuus tilhører den yderste venstrefløj, og hun hader Stram Kurs, som hun bekæmper igennem sin ‘journalistik’ på lokalmediet MinBy.

De røde tilstande er selvbefrugtende. Chefredaktøren Jesper Gisli ansætter Chili Djuurhus; de to har slået folderne i samme parti - SF - og er begge uddannede pædagoger.

Chili Djurhuus og journalisterne på MinBy kan ikke skjule deres ræverøde holdninger, og de tilsmudser deres politiske modstandere med ubekræftede påstande.

I dag er redaktionen på MinBy uenige om, om der overhovedet var en afdød i den omstridte kiste.

Alt peger på, at lokalavisen i kådhed har viderebragt islamisk propaganda.

Alle folketingets partier ender med at viderebringe den politiske smædekampagne fra SF'erne på MinBy.

Islamisterne på Dortheavej griner i deres lange skæg lige nu.

*

Mere om Jesper Gisli her


Se også
Migrant stener kone og søn ihjel under ferie i hjemlandet

No comments:

Post a comment