Saturday, 18 January 2020

Nyt øjenvidne til Enhedslisten 's sex-drama: “Jeg var der”

Den pikante sex-sag i borgmester Ninna Hedeager Olsens dobbeltseng udvikler sig løbende. Endnu et øjenvidne har meldt sig på banen.

“Jeg var der. Jeg er ikke i tvivl om, at der er tale om et overgreb,” udtaler Enhedslistens vælger Jannis Dimitrios Tsatsaris.

Øjenvidneberetningen kommer efter, at Østre Landsrets dommer har frikendt en 31-årig mand for alle anklager om netop overgreb og voldtægt.

Øjenvidnet Jannis Dimitrios Tsatsaris modsiger landsrettens frifindelse. Det vides ikke om, Tsatsaris har været indkaldt som vidne i retssagen.

Det ligger fast - ifølge øjenvidnets beskrivelse - at Jannis Tsatsaris har overværet sexakten i Ninna Hedeager Olsens soveværelse.

Men det er ikke slået fast om, Tsatsaris er en af de fire personer, der ifølge retssagens akter sov i dobbeltsengen hos Enhedslistens borgmester Ninna Hedeager Olsen under den famøse sex-sag.

Under alle omstændigheder prøver Jannis Dimitrios Tsatsaris at undergrave landsretsdommerens autoritet ved at afsige sin egen dom over den frifundne 31-årige mand.

Jannis Dimitrios Tsatsaris er øjensynligt en del af borgmester Ninna Hedeager Olsens vennekreds, der festede forud for sex-dramaet i lejligheden.

I givet fald kan Jannis Dimitrios Tsatsaris være ude på at støtte Ninna Hedeager Olsen i kampen mod hendes tidligere bolleven, der blev anklaget for seksuelle overgreb i foråret 2019.

Jannis Dimitrios er en del af det venstreradikale miljø i Købehavn og trækker tråde til den revolutionære organisation ‘Socialistisk Ungdomsfront’ (SUF), der betragtes som Enhedslistens ungdomsafdeling.

Jannis Dimitrios Tsatsaris bekender sig åbent til den kommunistiske ideologi, og han har tatoveret ‘hammer og segl’ på sin krop.

Nok så interessant er det, at Jannis Dimitrios Tsatsaris er ansat som køkkenchef på et badehotel på Tunø. Hotellet ligger tæt på den kro, der blev kendt i forbindelse med sex-dramaet hos teknik- og miljøborgmesteren.

Det vakte stor forargelse i pressen og dele af befolkningen, at Ninna Hedeager Olsen arbejdede på Thunø Kro under sin sygemelding fra Københavns Kommune. Tilmed blev serveringsarbejdet udført på en beværtning uden fagbevægelsens overenskomst.

Thunø Kro, hvor Ninna Hedeager Olsen serverer mad og fadøl, ligger få husnumre fra det badehotel, hvor øjenvidnet Jannis Dimitrios Tsatsaris er køkkenchef.

Noget tyder på, at erhvervs- og forlystelseslivet på den lille ø Tunø er centreret omkring den yderste venstrefløj i Danmark.

Hverken borgmester Ninna Hedeager Olsen eller Enhedslisten har villet udtale sig i den pikante sex-sag, hvor et øjenvidne altså nu melder sig på banen.

*Den 31-årige mand jubler efter at være blevet pure frifundet for voldtægt og blufærdighedskrænkelse i Østre Landsret.


(Mere om Ninna Hedeager Olsens arbejde på Thunø Kro under sig sygemelding fra Københavns Kommune her)


Se også
Kommunalpolitiker fra Enhedslisten dømmer uskyldig partikollega for voldtægt

No comments:

Post a Comment