Tuesday, 21 January 2020

Forsvaret sender libanesisk sexbombe mod Irak
Om få dage skal den libanesiske migrant Malak Karnib efter planen repræsentere det danske militær i Irak.

Det er 25-årige Malak Karnibs første udsendelse til Mellemøsten som arabiskkyndig officer i det danske forsvar.

Malak Karnib taler det lokale sprog, og hun skal fungere som bindeled mellem de irakiske soldater og befolkningen og det danske militær.

Premierløjtnant Karnib kommer fra et traditionelt muslimsk hjem, og hun er vokset op i den berygtede mellemøstlige ghetto ‘Trekanten’ i Holstebro. Her bor 3137 mennesker, og over 40 procent af dem er arbejdsløse eller modtager sociale ydelser.

Malak Karnibs far – Fouad Saleh Karnib – er lokalpolitiker hos Det Radikale Venstre, og hendes mor er iklædt det traditionelle sharia-tørklæde, der er påkrævet i Mellemøsten.

Malak Karnibs libanesiske far ser – ligesom mange andre arabiske migranter – ikke den fejlslagne integration i Danmark som et større problem:

“De personer, der har været involveret i ballade, er en meget lille gruppe indvandrere. Alle de gode historier om os indvandrere i resten af landet forsvinder,” siger Fouad Karnib.

Den struttende officer Malak Karnib fortæller stolt, at hun gennem sin opvækst deltog i alle klassens børnefødselsdage … både hos drenge og piger.

Malak Karnib stillede op for Venstre ved kommunalvalget i 2013, hvor hun håbede, at hendes kandidatur kunne får flere udlændinge til at stemme. Det blev til 262 stemmer.

Den danske hær sender – efter den nuværende plan – sin libanesiske spydspids ind i Irak (via Kuwait) 1. februar 2020.
Se også
I anledning af femåret for terrorangrebene mod Charlie Hebdo, det jødiske supermarked, Krudttønden og Det Jødiske Samfund afholdes konferencen Kunst og Terror på Christiansborg

1 comment: