Wednesday, 15 January 2020

Afsløring: Alternativet samarbejder med kriminel migrantpusher


Her ses Alternativets folketingsmedlem Torsten Gejl sammen med den kriminelle migrant Khodr Mehri, der har været dømt og fængslet flere gange.

Khodr Mehri er kendt for at billige drab på danske soldater i Irakkrigen, og han udtrykker sympati, da en Islamisk Stat-terrorist forsøger at likvidere den danske forfatter og debattør Lars Hedegaard.

Torsten Gejl er Alternativets cannabisordfører (hash, red), og han holder et frokostmøde i efteråret 2019 med hashpusheren Khodr Mehri, der har solgt stoffer, siden han var 15 år.

Duoen mødes på Københavner Caféen tæt på Strøget i København, hvor de lægger planer, der skal udmønte sig i legalisering af hash i Danmark.

Men samarbejdet mellem Alternativet og den fængselsdømte migrant Khodr Cutter Mehri stopper ikke her.

I foråret 2019 står Alternativet bag et hash-arrangement i Aarhus, der afholdes i valgkredsen, hvor Torsten Gejl er opstillet.

På scenen kan man både opleve Khodr Mehri og Alternativets Torsten Gejl, der fortæller om de gode sider af euforiserende stoffer.

Khodr Mehri er tæt forbundet med Alternativet.

Hashsælgeren prøver at stille op for Alternativet i 2015, og partiets formand i Københavns Storkreds byder straks Khodr Mehri velkommen i Uffe Elbæks rækker.

I sidste ende vrager Alternativets medlemmer Khodr Mehri og foretrækker en kendt stand-up komiker på stemmesedlen. Der er højt til loftet i Alternativet.

Khodr Mehri har været på kant med lovgivningen, siden han var teenager.

I oktober 2012 åbner indvandreren en hash-butik i det indre København, der åbenlyst bryder loven.

“Det er ikke nogen hemmelighed, vi også har solgt lidt hash hernede,” siger Khodr Mehri.

De paralyserede danske myndigheder lader ulovlighederne foregå i flere måneder og først i januar 2013, udfører Københavns Politi en narkorazzia og lukker hashbutikken.

Politiet må bruge peberspray og magtmidler mod den iltre udlænding, der barrikaderer hashbutikken.

“Betjentene siger, at han skal holde sig væk. Og da han ikke gør det, får han med pebersprayen,” fortæller Københavns Politi, der også finder en ulovlig kniv.

Ved grundlovsforhøret erkender Khodr Mehri at have været i besiddelse af 180,33 gram skunk og 42,56 gram hash med henblik på videresalg. Men den kriminelle migrant forstår ikke, hvorfor han skal bag tremmer.

“Jeg har jo ikke gjort nogen noget,” siger den fængslede indvandrer.

I foråret 2014 bliver Khodr Mehri igen varetægtsfængslet for besiddelse af 12 gram hash og 70 gram skunk og får efterfølgende syv måneders ubetinget fængsel. De første to måneder bliver afsonet i Vestre Fængsel i København.

Der er ikke kun narkokriminalitet på Khodr Mehris blakkede CV.

Da Islamisk-Stat terroristen Basil Hassan i 2013 prøver at dræbe forfatteren Lars Hedegaard i hans hjem, ryger Khodr Mehri straks til tasterne:

“Too bad, han (Lars Hedegaard, red.) var så heldig, den racist!”

Khodr Mehri udviser en forrykt sympati med IS-terroristen Basil Hassan og mener altså, at “det var ærgerligt,” da Lars Hedegaard ikke bliver henrettet af pistolskud i hovedet.

Khodr Mehri dømmes ikke for terrorsympati, hvorimod offeret Lars Hedegaard ender med en dom for at offentliggøre IS-terroristens identitet, der skjules af de danske myndigheder. Dansk retfærdighed anno 2010'erne.

I vinteren 2020 er den gal igen. Khodr Mehri udtrykker glæde over drabene på fem unge danske soldater i Irakkrigen:

“Fedt, så kan de (de dræbte danske soldater, red.) lade være at deltage i en invasionshær,” erklærer Khodr Mehri og fortsætter sit hadefulde amokløb:

“Herfra er der ikke nogen sympati, det var deres eget valg.”

Khodr Mehris kyniske ord er møntet på de afdøde soldater Bjarke Olsen Kirkmand, Jesper Nielsen, Kim Wadim, Martin Hjort og Henrik Nøbbe.

Man mangler ord, når man ser, hvilke hadske personer, der bliver omfavnet af Alternativets folketingsmedlemmer.

Hvis Torsten Gejls personlige mål om fri hash går i opfyldelse, så er folketingsmedlemmet villig til at samarbejde med en kriminel migrant, der håner afdøde danske soldater og ønsker død over danske debattører.

Alternativets metoder er chokerende. Fri hash og nutidig fascisme.

***

Oplev den fremmede fjende Khodr Mehris had til dræbte danske soldater her


Se også
Hash-aktivist og migrant Khodr Mehri: Fedt at danske soldater blev dræbt i IrakkrigenNo comments:

Post a Comment