Tuesday, 17 December 2019

Muslimsk kvinde politianmelder Nye Borgerlige 's Mette ThiesenDe mange muslimer i Danmark vejrer morgenluft efter, at den kriminelle palæstinensiske migrant Mahmoud Loubani har vundet en sag om ærekrænkelse over folketingsmedlemmet Mette Thiesen.

En del danskere blev noget bestyrtede over retssagens udfald, der gik mod Nye Borgerliges toppolitiker. Derfor blev der startet en indsamling, der skulle dække sagens omkostninger i forbindelse med den kontroversielle dom.

Den muslimske kvinde Miroslava Jiranova har nu anmeldt Mette Thiesen og pengeindsamlingen til Københavns Politi.

Grundlaget for anmeldelsen forklarer Miroslava Jiranova på de sociale medier:

“Vi skal hjælpe hinanden. Jeg er så træt af det racisme og chikane mod muslimer, det skal stoppes,” erklærer Miroslava Jiranova.

Mit bud er, at de samme muslimer jublede, da en udenlandsk forretningsmand tilbød at betale alle fremtidige bøder for muslimer, der ikke overholdt den ny burkalov i Danmark.

Vi går muligvis en fremtid i møde, hvor muslimer vil udnytte det danske retssystem til bristepunktet og anklage danskere for racisme og ærekrænkelser, hvis de ikke falder på knæ for Allah og koranen.

Imens kan danskerne se til, når voldssager henlægges, fordi retssystemet og ordensmagten ikke kan følge med.

Mette Thiesen er en af de første, der har smagt den ny fremtid. Hvem bliver den næste?

(Mere om retssagen mod Mette Thiesen her)


Se også
Allah yerhamu: Terrorapologet underholder unge danskere på DR3

6 comments:

 1. Hvad laver hun i Danmark ? Ud med hende.

  ReplyDelete
  Replies
  1. den kælling laver nok intet gætter jeg på,hun er nok med sine svagheder på offentlig forsørgelse,og burde således have penge til sine fornødenheder...

   Delete
 2. Hun er ikke bleg for at bede om julehjælp og meget andet, i dette tiggeropslag på FB - https://www.facebook.com/moedrehjaelpen/posts/959442597463488/

  Både hun og børnene har psykiske diagnoser en masse ;-)

  "Miroslava Jiranova‎
  til
  Mødrehjælpen
  15. december 2015 · Copenhagen, Denmark ·

  hej jeg er alene mor med 2 børn den store har 7 diagnoser og den lille født for tidligere med hjerte fejl jeg selv har ADHD ..vores situation er meget kritisk og vi mangler penge til mad virkelig meget min sagsnehandler hjælpe med ikke noget så jeg vil spørge om er måske mulig får hjælp af os fordi denne år vi får slet ikke jule hjælp og det betyder vi vil rigitig mangler mad håber i kan hjælpe til os .. tusind tak enlig mor med 2 skønne drenge på 10 og 4 år . Vh Mirka"

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeg vil gerne donere 1 kg medisterpølse, en halv hamburgerryg,så er der til julen og nytåret....god JUL

   Delete
 3. Det kan let konstateres, at dansk lovgivning udnyttes af de fremmede. F.eks. betragtes bistandsloven som et tillæg til Koranen og bør som den læres udenad. Det har landets socialrådgivere for længst erfaret. Endvidere beskrev Akkari allerede for en del år siden i sin bog "Min afsked med islamismen", hvordan muslimske foreninger systematisk tappede kommunerne for penge til drift af en væld af "venskabsforeninger", "kulturforeninger" oma.

  ReplyDelete
 4. Men hvad så med ham her, der betaler Niqab bøder...? Anmelder den her sølle skabning også ham..?
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/rigmand-kommer-til-danmark-og-betaler-niqab-boede-fra-hoersholm

  ReplyDelete