Friday, 1 November 2019

Tyrker forlader Vild med dans: Håner Pernille Vermunds alvorligt syge morDen tyrkiske migrant Umut Sakarya har valgt at smide ‘offerkortet’ og stoppe sin deltagelse i ‘Vild med dans’. Grunden er den modvind, som den tyrkiske danser oplever på de sociale medier:

“Jeg er ved at knække over nu. Alt det hate, der er kommet på de sociale medier,” erklærer Umut Sakarya.

Det hele får dog et skær af hykleri over sig, fordi Umut Sakarya viser sig at være et trist bekendtskab, når han selv fremturer på Facebook.

Den tyrkiske tv-danser stiller sig i den lange kø af hadske migranter, der håner Nye Borgerliges partileder Pernille Vermund:

“Din mor er tabt Pernille Vermund,” håner Umut Sakarya på Facebook.

Desværre forholder det sig sådan, at Pernille Vermunds 67-årige mor allerede har boet adskillige år på plejehjem, fordi hun lider af en alvorlig og uhelbredelig sygdom. Den tyrkiske migrants hånlige besked er derfor ekstremt malplaceret.

Der tegnes et billede af tyrkeren Umut Sakarya, som danskerne efterhånden kender alt for godt. Når de mellemøstlige migranter har fået foden indenfor, så melder de hadske sider sig hurtigt.

Kendisdanseren Umut Sakarya er født i Tyrkiet tæt på Istanbul, og han kommer til Danmark som 13-årig. Nu skal danskernes velfærdssamfund med gratis uddannelse og lægehjælp udforskes.

“Jeg er tyrker, og det vil jeg blive ved med at være,” udtaler Umut Sakarya i september 2019.

Umut Sakarya har fået sin tyrkiske skolegang på en islamisk skole, og som 16-årig læser han for første gang koranen på sit tyrkiske modersmål. Umut Sakarya erklærer i danske medier, at islam ikke fylder i hans liv. Men det hele virker som ‘sukker på skeen’ til de naive danskere, der skal lokkes til at besøge tyrkerens to restauranter. Her prøver Umut Sakarya nemlig at skabe en ‘dansk stemning’.

Personligt drømmer Umut Sakarya ikke om ‘dansk stemning’, når han skal giftes en dag:

“Jeg vil lave sådan et sigøjnerbryllup med helstegte dyr,” erklærer den tyrkiske kendis.

Pernille Vermund har modtaget Umut Sakaryas malplacerede tilsvining på de sociale medier. Og tyrkeren Umut Sakarya har smidt det slidte ‘offerkort’ og siger farvel til ‘Vild med dans’.

‘Offerkortet’ ses ofte i indvandrerkredse, hvor migranter prøver at fjerne fokus fra de dunkle sider af masseindvandringen, når de fortæller, at indvandrere er de ‘virkelige ofre’. Tyrkiske Umut Sakarya er ingen undtagelse.


Se også
Skandale rammer Radio24syv: Licenspenge gik til venners firmaer

2 comments:

  1. Smut hjem modbydelige ækle psykopat. Føj hvor er det usselt. Tag hjem til Erdogan. I passer godt sammen.

    ReplyDelete